2777
2789
عنوان

خواهراي هكر گوشي شوهر بدو بياين😂 هلپ مي 😌

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 133 پست
خب بره نشست فعال میفهمه پس،تازه براش کد نمیره؟تو تل و پیامک گوشیش؟

بايد گوشيش پيشت باشه كد امد برداري بزني تو لپ تاب يا هر چيزي بعد پاك كني چون منويسته يه اكانت ديگه وارد شده همون پيام مياد پاك كني نفهمه از تل ك را مش

hair coloris ~ hair keratin 
نه عزيزم طلاق ميگيرم هفته ديگه واسه توافقي كلا ادمي اذيت ميكنه اادم نيست 

انشالله که خدابهترش نصیبت کنه منم از طلاق میترسم ۲تابچه دارم خیلی ازش دیدم ولی ادعا داره هیچی نیست ومن دوست داره

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب رضایت دادی یاطلاق

رضایت ندادم ،طلاقم نگرفتم،بخاطر همین تا حالا پنهانی درارتباطن دیگه شوهرم فهمیده اگه بخواد علنی کنه ساکت نمیشینم،چون الان صد درصد نمیدونم همو میبینن نمیتونم کاری بکنم باید مدرک داشته باشم،ولی میدونم اخر گندش درمیاد،

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
گوشي نباشه چطور ميشه ؟ 🤔 گوشيش چيه ؟ 

A5 

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
هیچی انقده ب پاش افتادم التماس کردم با زندگیمون اینکارو نکن رحم کن،ب بچمون،،بقران اگه یکم دلش ب رحم ...

يا خدااااا واقعا ؟!!!! 😐😐😐😐 حقش ادبش كني 

ن من ديگ نميشينم نگاش كنم ك من مادرشو ب عذاش ميشونم و تمام كتكاو سرد رفتارياشو خيانتاشو جبران ميكنم ...

پس صبور باش و هیجانی عمل نکن با قانون پدرش در بیار من خیلی ترسو وبی عرضه هستم ۱۰ سال عمرم سوزوندم

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
انشالله که خدابهترش نصیبت کنه منم از طلاق میترسم ۲تابچه دارم خیلی ازش دیدم ولی ادعا داره هیچی نیست و ...

عين شوهر من گوشيشو رمزشو عوض ميكنه ضبط مكالمشو پاك كرده ي دقه ميرم تو گوشيش شروع ميكنه دري وري بافتن خيالش راحته بچه تو شكممه طلاق نميگيرم ولي بدبختانه هيچكس پشتم نيست

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
مثل من احمق و ساده نباش بشینی تا درست بشه همون اول اگه فهمیدی دهن شوهرتو زنه رو جر بده،کثافت با زنه ...

ابرو زنيكه برو ببر جلو خانوادش كثافت ادم بشه چرا بخيالي التماس شوهر ميكني جفتشون بايد سزاي كارشون ببينن

چ بيشرفه شوهرت چرا جدانميشي

همه میگن😊...من جوونیمو گذاشتم پاش محبتمو،ابرومو،،،ببین من زن لسازی بودم،باهام بد تا کرد بد...جدا شم که چی راحت بشن برن بغل هم راحت بخوابن همینو میخوان،الان دارن دق میکنن،تو همین سه شب،،شبهای قدر دعا کردم زجه زدم خدا خودش جواب هردوشونو بده 

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
پس صبور باش و هیجانی عمل نکن با قانون پدرش در بیار من خیلی ترسو وبی عرضه هستم ۱۰ سال عمرم سوزوندم

من خط قرمزم تو زندگي دروغ و خيانت بود اگه اين دوتا رو ببينم ن ب خودم رحم ميكنم ن ب شوهرم هيچكسم پشتم ني ولي ي تنه ميرم جلو خودشو خانوادشو رسوا ميكنم 

انشالله که خدابهترش نصیبت کنه منم از طلاق میترسم ۲تابچه دارم خیلی ازش دیدم ولی ادعا داره هیچی نیست و ...

من بچه ندارم مال منم هيمنه هيچي ميست ادعا داره ادم نيست بچه بيا م ميترسم ازش واقعا پش ادمو خالي ميكنه كلا دنبال رفيق بازي

بايد گوشيش پيشت باشه كد امد برداري بزني تو لپ تاب يا هر چيزي بعد پاك كني چون منويسته يه اكانت ديگه و ...

خب اینطور بود که با گوشیم وارد میشدم ی لحظه بعد پاک میکردم رکر گوشیشو عوض کرده ازش عکسو اینا تو گوشیش داره رمزشو ب من نمیده،خیلی بی شرفه هیچوقت عکس منو تو گوشیش نمینداخت میگفت دوستام میبینن ولی عکس اونو...

همه میگن😊...من جوونیمو گذاشتم پاش محبتمو،ابرومو،،،ببین من زن لسازی بودم،باهام بد تا کرد بد...جدا شم ...

واي سختت نيست اخه با خيانت چ جور زندگي ميكني من سه شبه شوهرم گوشيشو قايم ميكنه دارم دق ميكنم