2777
2789
عنوان

کیا ارتودنسی کردن

164 بازدید | 30 پست

سلام خانما کسی بوده ک تاحالا ارتودنسی کرده باشه .من تقریبا دوسال میشه ارتودنسی کردم ولی حس میکنم بازم دندونام درست نشده 

۶۵ تاریخ تولدم نیس همینجوری نوشتم .متولد ۷۴ رم 😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ارتودنسی متحرک داشتم سیم بود و یه خمیر تو سقف دهنم خیلی بهم کمک کرد دندونام داشت کج میشد

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

ببخشید هزینه ارتودنسی الان چقدره؟ 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

بچه ها هزینع ش چقدره؟

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

من ۱۷سالگی ارتو کردم ۲۱سالگی دوره درمانم تموم شد خوب بود ولی دندونام تیره و زرد شد براثر براکت ها بعد ریتینر داد برای فک پایین و گفت بیا عقلتو دربیارم نرفتم و ریتنرمم نزاشتم حالا فک پایینم برگشته مث اولش شده 

ارتودنسی هم خیلی زمان بره هم یه دکتر خیلی خوب و پرسابقه میخواد

البته بگذریم که تا الان ۱۰تاشو یا پر کردم یا عصب کشی

درخواست دوستی قبول نمیکنم
واقعا سه سالو چجوری تحمل کردین

چطور مگههه سختی نداشت که

برامن ثابت بود سهسالش ولی سه ماه آخرش متحرک گذاشت ولی نه ازونا که سیم داره یه جوره دیگه ولی بازم سختی نداشت خداروشکر

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

من دندونام خوبه فقط دوتا از دندونام روی هم هستش که خیلی هم مشخص نیست.  البته بعضیا میگن تو اگه دندون عقلت رو بکشی اون صاف میشه.  حالا نمیدونم ولی دوست دارم دندونام ردیفه ردیف باشه

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
من ۱۷سالگی ارتو کردم ۲۱سالگی دوره درمانم تموم شد خوب بود ولی دندونام تیره و زرد شد براثر براکت ها بع ...

دندونای منم پوسیده شدن طی ارتودنسی

۶۵ تاریخ تولدم نیس همینجوری نوشتم .متولد ۷۴ رم 😉😉