2821
2789
عنوان

تجاوز و خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 19 پست
تو پست بعدیم توضیح دادم عزیزم. اخراج نمیشه کرد

بد ب دلت راه نده انشالله ک شوهرتون تا همیشه باهاش سرسنگینه 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
پس بنظرم به شوهرت اعتماد کن 

دارم داغون میشم. الان چند روزه یه بغضی تو گلومه. مثل این میمونه که میبینم زندگیم داره جلو چشمم از دست میره ولی هیچکاری نمیتونم برا حفظش بکنم. شایدم چون باردارم انقدر حساس شدم. ولی از اینکه دختره سرگوشش میجنبه مطمئنم. پیش از بارداری هم چندتا مورد دیدم ازش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا این چیزا رو سر دشمن آدم هم نیاره

کسی ک با روح و روان این همه ادم بازی میکنه و از احساساتت سو استفاده میکنه دشمنت نیس ؟

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    
بدبختی اینجاست که بابای دختره از اون کله گنده هاست. بخاطر یه سری مسائل شوهرم نمیتونه اخراجش کنه. یعن ...

تو ک میگی شوهرت برخورد کرد و سر سنگینه پ چطور زندکیت جلو چشمت داره از دست میره ؟؟؟؟ ب شوهرت شک داری یعنی 

دنیا با وجود خانواده و خدا و عشقم قشنگه