2777
2789

پسرم 6.5 ماهشه.شبا تا صب هر 45 تا 50 دیقه پامیشه شیر میخوره.دیگه جون برام نمونده از بی خوابی.هرچی هم غذا کمکی میدم شیرخشک میدم بهش درحال انفجارم باشه معدش باز سر ساعتش پامیشه با گریه دوتا میک میزنه میخوابه.انگار کوک شده باشه حتی دیقه هاشم اینور اونور نمیشه.میدونم از گشنگی نیس چون شکمشم پره پامیشه شده الکی یه ناله کنه منو بیدار کنه پامیشه.سه ماه دیگه باید برم سرکار.نمیدونم چجوری برم با این وضعیت.. چکار کنم تایم خوابش بیشتر شه؟😭😭

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از بعد يكسالگيش از شير شب گرفتم بجاي شير اب ميدادم بعد چندروز عادت كرد واسه ابم ديگه بيدار نميشن

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

الهی 😍😍😍😍جوجه است دیگه اشکال نداره😘😘😘قدرشوبدون😙

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خب وقتی میدونی سیره چرا بهش شیر میدی که عادته شیر خوردنه از سرش نیفته. بزار گریه کنه ولی بهش شیر نده ...

میخواستم اینکارو کنم اما شوهرم میره سرکار اینم شیر ندم خونه رو میزاره سرش

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
من از بعد يكسالگيش از شير شب گرفتم بجاي شير اب ميدادم بعد چندروز عادت كرد واسه ابم ديگه بيدار نميشن

چطوری گرفتی عزیزم؟دخترم ۱۵ ماهشه شبا چندبار بلند میشه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...