2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بهم گفت ولگرد😞

10246 بازدید | 296 پست

سلام خانما ديشب رفته بودم بيرون.پدرشوهرم زنگ زد گفت اومدم دم در خونه نيسي كجايي؟گفتم اومدم بيرون علي را هم آوردم كه هوا بخوره(پسرم)يهو برگشت گفت يكشنبه كه بيرون بودي.دوشنبه هم كه بيرون بودي.امشبم رفتي بيرون خيلي ولگرد شدي تازگياااا.اصلا يهو زبونم بند اومد گفتم اقاجون مجيد(شوهرم)كه چندوقت يه بار خونه نيس من بايد تو خونه بپوسم.برگشت گفت زن كه ولگرد بشه افسارش ول ميشه .اعصابم خورد شد گوشي را قطع كردم .الانم شوهرم زنگ زده ميگه چرا با بابام اينجوري حرف زدي.ميگم اون به من گفته ولگرد من چرا اينجوري حرف زدم.گفت وقتي اومدم خونه ميريم براي عذرخواهي اي خدا😞

بچه ها پدرشوهرم من كليد خونمون را داره هر موقع بخواد اصلا ايفون را نميزنه همينجوري در را باز ميكنه مياد تو اگه هم بياد تو ببينه خونه نباشم سريع زنگ ميزنه بهم ميگه كجايي؟اصلا من نميفهمم چرا بايد كليد داشته باشه ديگه خسته شدم.

اگه راهنمايي دارين بگيد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ادمی که توی این سن فکر میکنه خانم ها افسار دارن تکلیفش معلومه !!!!!!ایشون سطح فرهنگش همینه باهاش بحث نکن اما روی همسرت کار کن 

پسرتم جوری تربیت کن انسان بار بیاد شبیه پدربزرگش نشه دوست من 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

حرصم درومد

یعنی چی کلید داره؟! 

اصلا واسه این حرف اون باید عذر خواهی کنی نه شما

اصلا و‌ابدا نری عذرخواهی ، اون پرو شده

با شوهرت حرف بزن یعنی چی این وضع؟! 

باید هواتو داشته باشه

باید بره واسه حرف زشت باباش بهش چیزی بگه