2777
2789

سلام مامانا من یه مدت با یه گروه و کانال اشنا شدم و با مشاورشون صحبت کردم 

که میگه بچه های زیر ۸ سال فرصت طلاییه یادگیری زبان انگلیسی رو دارن.

واز ۶ ماهگی میشه شروع کرد و برای هر دوره هم پکیج دارن.که شمال کارتونهای زبان اصلیه

و میگه اموزشگاه زبان فقط یچیزای خاصی یاد میده اما با این روش کامل مکالمه میکنن بچه ها.و یسری فیلم از بچه هایی که با این روش یاد گرفتن داره

خاستم بدونم اینجا کسی استفاده کرده؟راضی بوده؟

هزینشم زیاد نیس که بگم مثلا کلاهبرداریه

هر پکیج ۵۰ تومنه

اینم لینکشه

پروش کودک دوزبانه  
☑️بوسیله آموزش غیر مستقیم
☑️بوسیله کارتون های طبقه بندی شده زیر نظر دکتر علی امینی

آیدی مشاور رایگان
@elhamrashidi

کانال کارتون
@dozabaneh_club

رگ خواب خدا شکرگزاریه یادت نره 🥰😍

ی استاد زبان عالی داشتیم..برای پزشکی وپیراپزشکیا زبان تخصصی تدریس میکرد..میگفت من به بچه های خودم از۴دبستان شروع کردم.کلا مخالف یادگیری زبان از قبل مدرسه بود..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم یه پسر ۶ ماهه دارم. فوق لیسانس زبان هستم و زبان هم تدریس میکنم. اطرافیان بهم میگن از الان با پسرت انگلیسی حرف بزن. اما من میگم اخه باید اول زبان مادری اش رو کامل یاد بگیره بعد زبان انگلیسی رو بعنوان زبان دوم یاد بگیره ....به نظرم بچه گیج میشه از الان بخوام باهاش انگلیسی حرف بزنم. 🙁☹😲من فکر میکنم ۳ ۴ سالگی واسه شروع خوب باشه

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
تبلیغ زیر پوستی بود الان این 

نه عزیزم من میخام وقت بذارم برا بچم هم سرکار میرم هم درس میخونم.

خاستم بدونم ارزششو داره یا نه.لینکم گذاشتم گفتم شاید کسی خاست بره ببینه

البته برای اموزش حرفه ای زبان سن ۸ سال بهترین سن هست ، چون کلاس اول رو تموم کرده و با حروف الفبای فارسی کاملا اشنا شده و نوشتن کلمات فارسی رو یاد گرفته بعدش میتونه روی حروف انگلیسی مسلط بشه . 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
منم خيلي دوست دارم دخترم ١٦ ماهشه،،، براش كارتون انگليسي زبان ميزارم اما ميترسم زبان خودمون رو خوب ي ...

کلا مشاور میگه بچه هرچی بشنوه یاد میگیره.

تو خونه که فارسی حرف میزنید کارتونم که زبان اصلیه

هردوشو یاد میگیره

منم خيلي دوست دارم دخترم ١٦ ماهشه،،، براش كارتون انگليسي زبان ميزارم اما ميترسم زبان خودمون رو خوب ي ...

من خیلی تو این زمینه مشاوره گرفتم یه نفر نگفت خوبه حتی مدیر یه اموزشگاه معروف که میتونست بخاطر پولش بگه بیارش،همه گفتن زیر ۷ سال آموزش ممنوع،در مورد کارتونای آموزشیم گفتن بعد کامل صحبت کردن زبون مادری میتونین کارتون زبون اصلی بزارین اونم بشرطی که کلا زبون مادری که کارتون نبینه اصلا چون اصلا فایده ای نداره

البته برای اموزش حرفه ای زبان سن ۸ سال بهترین سن هست ، چون کلاس اول رو تموم کرده و با حروف الفبای فا ...

اینا منظورشون اینه که عین زبان مادری بچه انگلیسی حرف میزنه.پکیج ۶ ماهگیشون فقط اموزش اوا هست.

حالا من پسرم یک سالشه گفت پکیج یکسالگی تهیه کن