2777
2789
عنوان

یه موقعهایی نمیدونم چیکار کنم

70 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من دیشب مهمون داشتن خاله همسرم میخواست بیاد هر وقت مهمون داشته باشم یا کارم زیاد باشه مامانم میاد از صب دخترمو میبره نگه میداره تا کارم تموم شه دیروزم بردش ساعت ۵ اوردش داشت بستنی یخی میخورد صورتش کثیف بود مامانم که رفت شوهرم گفت زیر چونش زخمه گفتم نه رنگ خوراکیه ولی گفت نه‌ضربه خورده یه لکه بود شبیه رنگ اصلا جای زخم نبود ولی با تمیز کردنم نرفت خلاصه انقدر قر زد که اصلا نفهمیدم شام چی درست کردم یه قیمه جا نیافتاده بد تا صب امروزم رنگش رفت خودش خیالش راحت شد و گفت دیگه نمیزارم ببرن میترسم به خانوادم چیزی بگه و بی احترامی بشه بیچاره پدر و مادرم قسم خوردن که اصلا نیافتاده و به جایی هم نخورده

خب اشکالی نداره دیگه اصلا نذار مامانت بچرو ببره نگه داره وقتی شوهرت انقدر قدر نشناسه

ایندفع مجبورش کن خودش بمونه خونرو از بچه مراقبت کنه تا خیالش راحت باشه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب منم همینو میگم ولی شوهرم حساسه میگه دختره جاش نمونه

بذار انشاءالله مدرسه بره اونقدر بیفته اینقدر زخم بشه که برای شوهرتون عادی میشه

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون

ینی نشستی نگاه کردی اینو بگ...سریع نزار باد توش بخوره،بگو اصا اشکال نداره بچه تا زمین نخوره بزرگ نمیشه،بزار بزنگم بگم مادر قربون دستت اینکه رنگه اگه زمینشم میزدی ممنونت بودم ک صب تا الان بچه مو نگه داشتی و باباش استراحت کرده...اینکه نشد حرف فردا روز بازم بخوای بزاریش اونجا فس فس و مس مس کنه برات...