2777
2789
عنوان

همه ی خانمهای باردار

162 بازدید | 20 پست

سلام خانمهای گل

ان شاءالله که بحق این شب و روزهای عزیز همتون بزودی و براحتی، با خیر و خوشی، و با سلامتی و دل خوش، نی نی های سالمتون رو بغل گرفته باشین.

نمی‌دونم چی شد یهو به دلم افتاد همین الان این تاپیک رو بزنم و از همتون خواهش کنم اگر براتون مقدوره، همین الان برای همه ی منتظرا دعا کنید و صلوات بفرستین که اگر خیره، خدا بهشون بزودی با سلامتی و دل خوش، نی نی های سالم و صالح و عاقبت بخیر عنایت کنه و دل اونا رو هم شاد کنه. شما الان پیش خدا عزیز هستین و این شب و روزها هم عزیزتر. پس التماس دعا از تک تک شما مهربونا

انشاالله به زودی روزیه همه منتطرها .....

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم. خدا فاطمه خانم نازتو سالم و سلامت و صالح بهت برسونه و برات حفظش کنه و عاقبتشو خیر کنه.

انشاالله عزیزم ..... خدا فرزندهای سالم و صالح بهتون بده🤗🤗🤗

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
پارسال تو این شبا خدا تو تقدیرم نوشت مامان شدن با جنین فریز شده بعد از پنج سال.  امیدوارم این ...

ممنون گلم. من جنین فریز دارم و یه آی یو آی و یه آی وی اف ناموفق. فقط یه لوله جنین فریز  دیگه دارم. ممنون از دعای خوبت. ان شاءالله خدا بچه تو سالم و صالح براحتی و خوشی بیاره تو بغلت.

انشالله دامن همه منتظرها سبز شه💚

ممنون مهربونم از دعای خوبت، ان شاءالله. از خدا برای شما هم بهترینها رو می‌خوام و راحتی زایمان و نی نی سالم و صالح و عاقبت بخیر.

ممنون گلم. من جنین فریز دارم و یه آی یو آی و یه آی وی اف ناموفق. فقط یه لوله جنین فریز  دیگه دا ...

منم ایوآی کردم نشد. این بار دومی بود که انتقال میدادم

الهی که نصیب همه بشه. 

بدون ویار و سختی نه مثل من که هنوزم ویار دارم😟😟😟😟

منم ایوآی کردم نشد. این بار دومی بود که انتقال میدادم الهی که نصیب همه بشه.  بدون ویار و سختی ...

الهی آمین با خیر و صلاح. ان شاءالله خدا به همه ی منتظرا فرزندان سالم و صالح و عاقبت بخیر عنایت کنه و خودش حافظشون باشه و نی نی شمارو هم با سلامتی و راحتی بیاره تو آغوشتون.

سلام منم دوسال پیش پسرمو هفته24 بخاطر زایمان زودرس از دست دادم الان هفته 34بارداریمه،همیشه با پسر اولم حرف میزنم ومیخوام واسم دعا کنه چون بخدا نزدیکتره 

الانم به دلم افتاد ازش بخوام واسه همه عزیزایی که حسرت به اغوش کشیدن فرزندی دارن (مثل خودم) دعاکنه،خدا بهمون فرزندی صحیح وسالم وصالح عطا کنه،آمین

سلام منم دوسال پیش پسرمو هفته24 بخاطر زایمان زودرس از دست دادم الان هفته 34بارداریمه،همیشه با پسر او ...

الهی آمین، ممنون عزیزم‌. حتما همینطوره و پسر گلت حتما راحت در آغوش خداست. خدا بهت صبر و اجر میده حتما. منم سقط داشتم. بازم ممنون بابت دعای خیرتون و ممنون از پسر گلت