2777
2789
عنوان

روزه نگیرم گناه میکنم؟؟!!

266 بازدید | 17 پست

حالم خیلی بد میشه در حدی ک میخابم چند ساعت انگار بیهوش میشم چون هیچیییی نمیفهمم

بشدت ضعیف شدم رنگ و روم زرد شده بدنم ضعف داره دستام میلرزه 

خیلییی عصبی شدم یکسره یا دندونامو بهم فشار میدم یا پاهامو تکون میدم حتی تو خواب! 

سردرد های وحشتناک میگیرم

هرروز میگم افطار کنم دیگه از فردا نمیگیرم باز نمیتونم عذاب وجدان میگیرم ک نگیرم.  شوهرم میگه وقتی اینقدر حالت بده اصلا واجب نیست بگیری.  

چیکار کنم؟؟!! 

تازه شبا ورزش هم میکنم ک چاق شم😞

ک با این وضع لاغر تر میشم

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوری میشم نمیگیرم

آخرین بار سه سال پیش گرفتم سرکلاس زبان حالم بد شد به حالت غش مدیر اونجا گف مجبوری با این حالت

زنگ زدن خونوادم اومدن دنبالم

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
حالا داره تمام ميشه يادش افتادي خواهر 😄 

ب سختی تا اینجا خودمو کشوندم.  الان دیگه واقعا کشش ندارم 

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   

اگر واقعا برای سلامتی مضر باشه نباید گرفت خدا گفته

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
منم همینجوری میشم نمیگیرم آخرین بار سه سال پیش گرفتم سرکلاس زبان حالم بد شد به حالت غش مدیر اونجا گ ...

وای خیلی بده.  منو یهو سرگیجه میگیرم سرمو میزارم زمین بعد دوساعت پامیشم انگاری ک از هوش میرم! 

به یه دکتر با ایمان مراجعه بکنین ، اگر گفت نگیرید به حساب حرف اون نگیرید ...

دکتر ک اگ فشار پایین باشه میگه نگیر بجز حالت دیگه.  من حالت عادیم بدون روزه همیشه ۹ یا ۱۰ هست الان مطمئنم خیلی پایین میاد

واا دیگه می خوای چه اتفاقی برات بیفته که نگیری؟؟؟

بمیرم😂😂

دکتر ک اگ فشار پایین باشه میگه نگیر بجز حالت دیگه.  من حالت عادیم بدون روزه همیشه ۹ یا ۱۰ هست ا ...

نمیدونم والا

نظر نمیدم چون اگه به حساب حرف من نگیرید ولی باید میگرفتید گناهش هم پای خودتون میوفته هم من😢☹

هَرجا هَوا مُطابِقِ مِیلَت نَشُد بُرو ...فَرقِ تُو با دِرَخت هَمین پایِ رَفتَن است ...!
روزه بر مریض حرام است😊 تازه اگه بگیری گناه کردی.ایشالا خوب ک شدی قضا شو میگیری☺

چقد قشنگ گفتی💕👍