2777
2789

شیرا بود میدادن بهمون همشو ریختیم رو نیمکتا همه ی شیرارو فرداش کل کلاس رو سر صف نگهداشتن آخر سر لو دادن که کیا بودیم توبیخمان کردند😆😆

تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام  

ن اولش واقعا واسه تفریح و آب بازی بود بعد دیدیم راه نمیدن گذاشتیم واسه روزایی ک میخوایم نریم سرکلاس ... 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر زنگ اون معلمایی ک خوشمون نمیومد ازشون یادرسشونو نخونده بودیم بامشمبا آب پرمیکردیم میریختیم رو هم ...

عاشق اون معلم شدم  که تو حیاط امتحان گرفته😂😂😂

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
عاشق اون معلم شدم  که تو حیاط امتحان گرفته😂😂😂

اتفاقا ماهمه بدمون میومد ازش. روز معلمم هیچکس راضی نشد براش کادو بگیریم 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

یادمه دوم دبیرستان کلاسمون بخاری داشتیم خیلی کلاس بدی بهمون داده بودن چون تعداد زیاد بود و کلاسا کم این کلاس زیر راهرو بود هم خفه بود هم خیلی کوچیک،بچه ها زنگ تفریح انننقد تف میریختن  حتی آدامسامون رو بخاری که وقتی روشن میکردن بوی گندش کلاسو برمیداشت معلمه الفرار ماهم کیف میکردیم  یبارم بخاریو انقد زیاد کردن منفجر شد دود کل کلاسو گرفت رفتیم آموزش پرورش اعتراض زدیم کلاسمونو عوض کردن بالاخره

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

چ روزایی بود .... آدم دلش تنگ میشه الان از هیچکدوم جز یکی دو ن۴ر خبر ندارم. درصورتیکه همه ازهم شماره داشتیم 

اوج اوج خلاف اون موقعا ابرو برداشتن بود . من ۳روز اخراج شدم جرات نداشتم تو خونه بگم . بره همین هرروز ۶ بیدارمیشدم میرفتم خونه مادربزرگم ۲ برمیگشتم خونه و کلی خسته ک مثلا ازمدرسه اومدم

وای من هیچوقت یادم نمیره شیشه عطر مشهد و بچه ها ترکوندن رو لباس یکی از بچه ها تا معلم فیزیک امتحان نگیره 

نگو خانوم اصلا بو متوجه نمیشه 

تا س ماه بوش از کلاس نمیرفت ماهم مردیم و زنده شدیم تا بوش بره لامصب ب بوشم نمیشه عادت کرد

آنکہ خــوبی کنی هــــآری نگیرد آرزوست   

یبار انتظامات منو گرفت کرم پودر زده بودم گفت زدی گفتم ن دست کشید روصورتم گفت زدی گفتم بابا رنگ پوستمه... گفت رنگ پوستت دراومد ب دستم برو بشورش... انقد خندید ازهمونجا باهم رفیق شدیم دیگه کاری نداشت با کرم و این چیزام