2777
2789

من روز ١٧ سيكلم، لكه قهوه اي ديدم،والانم دوروز ديگه موعدم هيت، از سه چهارًروز پيش لك و يك مقداو خون ميبينم دستمال ميكشم ,بسيار خفيف، بي بي چكام هم هاله براق سفيد ميفته

كسي اينحوري بوده؟

بی بی چک فقط هاله صورتیش قابل قبوله وگرنه همشون هاله سفید رو دارن

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

هاله سفید یا صورتی!!!!

مگه بیبی چکت چه رنگیه که هاله سفید میبینی؟؟

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

من هم روز ۱۶ سیکلم اول ترشح صورتی روی لباس زیرم دیدم و بعد که خودمو پاک کردم ترشح خونی دیدم و شبش دوباره. لک صورتی و دیگه تموم شد امروز روز پریودیم بود که نشدم‌ولی هفته پیش بی بی چک استفاده کردم منفی بود 

ماه دوم اقدام هستم و ماه اول هم ۸ روز دیرتر پریود شدم و سر شکم اولم همچین عالاعمی نداشتم حالا نمی دونم مه باردارم یا نه 

کسی این شرایط و داشته که باردار بوده باشه؟

يك خط براق سفيد

چی شد الان باردارید؟ خبر بده/...

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون