2821
2789
عنوان

توروخدا ی وام خوب ۱۰ یا ۱۵ تومنی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 153 پست
من خودم 30تومن از بانک سپه گرفتم 3تومنشو مسدود کردن حدود600تومنم همون اول واسه بیمه و اینچیزا کم کرد ...

قسطش ماهي چقدر؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خرید هر امتیاز میشه صد هزار تومن 15 امتیاز بخوای بگیری میشه یک ونیم میلیون .بعد دو تا ضامن کارمند می ...

مرسی لطف کردی این ک ظاهرا خوبه 

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
منم میخوام ولی همه ۱۸ درصد هستن .... خدا لعنتشون کنه به فکر مردم بدبخت نیستن که چه میفهمن واسه امثا ...

اینکه من گفتم ک ۱۸ درصد نمیشه  بیشتره ۴۵ درصده

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
خرید هر امتیاز میشه صد هزار تومن 15 امتیاز بخوای بگیری میشه یک ونیم میلیون .بعد دو تا ضامن کارمند می ...

ما ٢٠ پول پدرشوهرمو پنج ماه خوابونديم رسالت، به اميد اينكه بعد سه ماه، دوبرابرش وام بگيريم

ولي بعد چهارماه بهمون گفتن ميتونين ١٦ تومن وام بردارين  

تمام برنامه هامون بهم ريخت

ايني كه ميگيد اگه باشه، خيلي خوبه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
اون 1/5 این وسط چی میشه؟

مثلا من چند ماه پولم رو میزارم بانک رسالت .این بانک سودی به من نمیده اما امتیاز میده که با این امتیاز خودم میتونم وام بگیرم یا به یک نفر دیگه بفروشم

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز