2777
2789

سلام‌خانما دو روز پیش به دلیل کنسلی قرارداد، یه مببغی بعنوان صرر و زیان گرفتیم، ولی نمی دونم چرا اصلا حالم خوب نیست، چرا از گرفتن این پول احساس خوبی ندارم، با اینکه این مبلغ از نظر قانونی حقمون بود و شاید هر کس دیگه ای هم بود می گرفت ولی چرا من حالم بابت این پول خوب نیست، 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

در چه معامله ای؟

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

شاید چون شرایط مالی اونا خوب نبوده یا راضی نبودن 

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چون شرایط مالی اونا خوب نبوده یا راضی نبودن 

نه عزیزم. شرایط طرف خیلی هم خوب بود

خودش و همسرش هر دو پزشک هستن

و سه تا بچه هاشونو برای تحصیل فرستادن انگلیس

مشکل مالی نداشت طرف 

فسخ قرارداد اجاره مستاجر بعد یک‌ماه قرارداد رو‌کنسل کرد طبق قرارداد باید یک ماه بابت کنسلی به ما م ...

نه دیگه طبق قرارداد یوده و شما متضرر شدی

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........
پس چرا حالم بده دام‌ نمی خواد این پولو قاطی پولامون کنم 

خب اگه اینقدر براتون مهمه , گذشت میکردین.

من امروز یک دختره ای با من تصادف کرد و خودش مقصر بود , من از خسارت گارد ماشینم گذشتم و کوپن بیمه شو نکندم

خب اگه اینقدر براتون مهمه , گذشت میکردین. من امروز یک دختره ای با من تصادف کرد و خودش مقصر بود , ...

می دونم که حقمه 

مبلغ هم ۱۰ میلیون بود که ما ۶ تومن گرفتیم

یعنی حدود نصفش رو 

من خیلی اهل قناعتم

ولی این پولو می خوام نفله کنم

خرج جی جی وی جی