2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد اصلاح سفیده تخم مرغ و خوب بزن توش کمی ابلیمو بریز بلافاصله بعد اصلاح بزن ب صورتت اصلا جوش نمیزنی

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من با ژیلت میزنم راحت

منم با این تیغ کوچیکا میزنم😁

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

من با اپیلاتور میزنم مادرشوهرم میگه تیکه تیکه پوستتم میکنه چال چالی میشی خودم حس نمیکنم البته 

بند هم که هر دوهفته بخوای بری اصلاح ۲۰ تومن ماهی میشه

تیغ هم که اصلا بدرد نمیخوره 

میمونه همون کرم موبر که من هنوز استفاده نکردم

بند خوبه منم جوش میزدم 

اگه دست ارایشگر تمیز باشه خودتم قبلش صورتتو شسته باشی و تمیز باشه بعدشم ی ماسک خنک کننده مثل خیار بزنی یا ماسک های بعد از شیو بزنی جوش نمیزنی

زندگی هیچ است ای هیچ برای هیچ مپیچ