2777
2789

مگه میشه اصلا همچی چیزی؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درد نمیخوره عزیزم وامش خیلی کم دقیق یادم نیس ولی فک به ازای ۱۰۰ گرم طلا یه تومن  یا دو ت مید ...

😐صد گرم میدونی چقد قیمتشه😑

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

دونوع وام میدن یکیش ۱۴۳ گرم طلا ۱۰ میلیون میدن یکساله 

۱۲ میلیون پس میدی سودش ۱۸ درصد بود 

یکی دیگه هم سقفش ۳ میلیون بود سودش ۴ درصد فکر کنم

کسی که بخواد کاری رو انجام بده راهش رو پیدا میکنه وکسی هم که نخواد بهانه اش رو...
عزیزم وامو نمیدونم ولی به ازای هر گرم ۲۰تومن بانک طلا پول میده اگه گرو بذاری من ۱۰۰گزم گذاشتم ۲تومن ...

اخه دوستم گفت دونوعه وام اون ۶۰گرم گذاشت ۴تومن گفت و شش ماه بعد باید پول پس‌میدتد یا تمدید میکرد

دونوع وام میدن یکیش ۱۴۳ گرم طلا ۱۰ میلیون میدن یکساله  ۱۲ میلیون پس میدی سودش ۱۸ درصد بود  ...

خب مگه مرض داریم ۱۰ گرمشو میفروشیم مشکلمونو حل میکنیم اینا اسکلن یا مارو اسکل فرض کردن😒

خب مگه مرض داریم ۱۰ گرمشو میفروشیم مشکلمونو حل میکنیم اینا اسکلن یا مارو اسکل فرض کردن😒

برای وقتی خوبه شما مثلا برای یکی دوماه پول لازم داری ونمیخای طلاتو بفروشی دوماهه برگردونی کارمزدش کمتره

ویا من میخاستم برم مسافرت دوماه طول میکشید اونیکی ک کارمزدش کمتره طلاهامو گذاشتم که جاش امن باشه حدود ۵۰ تومن کارمزد دادم فک کنم 😁

کسی که بخواد کاری رو انجام بده راهش رو پیدا میکنه وکسی هم که نخواد بهانه اش رو...
یعنی با ۳۰گرم چیزی نمیدن ...

اون عکسی که فرستادم از بانک گرفتم میدن ولی نمیدونم چقدر باید بری بپرسی 

بانک ملی شعبه کارگشایی