2777
2789
عنوان

شبا بچه مو میزارم سر کوچه😭😭😭😭

2053 بازدید | 102 پست

نمیدونم دیگه چیکار کنم فردا ۶ ماهش تموم میشه

ولی دریغ از یه شب خواب راحت دخترم.

واقعا نمیدونم چطور بخوابونمش 

نه رو پا میخوابه

نه گهواره

نه بغل

نه کریر

نه پتو

😣😣😣

ساعت ۴ و۵ به هر بدبختی شده میخوابونمش تا میزارمش زمین ۵ دیقه بعد دوباره یه غلت میزنه و گریه میکنه تا ۱۲ ظهر هر ۲۰ دیقه اینطوره 

دوباره میخوابونمش و دوباره گریه😕😭🤕

توروخدا کمک کنین درمونده شدم توروز وقت خوابش تو گهواره خوب میخوابه

تازه دیشبم تو خواب گریه و ناله میکرد 😲😲😲😲

بهش گفتم امشب نخوابه میزارمش سر کوچه😤

دخترکم زیبای منی/  یار نه ماه ی منی /عشق منی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت از دستش خسته شدی امضاتو بخون دوباره تو ارامش بخوابونش😐🤔😍😍

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

پسرمنم اینجوری بووود..مردددم وزنده شدم تاخوب شد..بعد یکسالگی خوب شد..منم میگفتم ازطبقه ۶پرت میکنم هردومونو تو خیابون😀

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

کاملااااا درکت میکنم.ی کم دیگه تحمل کن.ازکسی کمک بخواه..تازه من شاغلم بودم..تا صبح بیداربودم صبحم تا ۳میرفتم بیمارستان..با مریض هاسروکله بزن😣

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم