2777
2789
عنوان

گریم گرفته😔

155 بازدید | 6 پست

پسرم ۵ماهشه اصلا خواب خوبی نداره کلا باهاش سروکله میزنم براش بمیرم کار خونه از لین ورم دانشجوم و امتحانای دانشگام شروع شده چوت دیگه ترمای اخر بودم دلم نیومد قیدشو بزنم تا اینجاشم واقعا زحمت کشیدم با معدل ۱۹گذروندم اما الان از صبح میدوم باز نمیرسم اصلا. خانواده هامون نزدیک نیستن کمکم کنن شوهرمم ۱۶ساعت سرکاره😔😔 خیلی کلافه ام سردرگمم

درک میکنم بابچه خیلی سخته..من ازصبح معده م سوراخ شده از گشنگی نتونستم ی چیزی درس کنم پسرمن یک سال و سه ماهشه ولی ازم جدانمیشه حتی ی لحظه بذارم زمین گرررررریه میکنه😥😥😥😥😥

علی و عسل زیبای من❤
درک میکنم بابچه خیلی سخته..من ازصبح معده م سوراخ شده از گشنگی نتونستم ی چیزی درس کنم پسرمن یک سال و ...

واقعا حالا فک کنین با امتحان و درسام و اینکه کل روز تنهام هیچیکی نیس کمکم کنه شوهرمم خسته است خیلی شرلیطه سختیه پسرمم بخاطر رفلاکس والرژی اصلا اروم نیس. الانم سر کلاسم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حالا فک کنین با امتحان و درسام و اینکه کل روز تنهام هیچیکی نیس کمکم کنه شوهرمم خسته است خیلی ش ...

پس بچت کجاس الان؟پیش کیه؟

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
پس بچت کجاس الان؟پیش کیه؟

شوهرم این هفته شب کاره امروز صبح بیچاره کلا نخوابیده بیرون کار داشت الانم بچه رو نگه داشته من ۵برم اونم بره سرکار باز تادصبح بیداره بیچاره

شوهرم این هفته شب کاره امروز صبح بیچاره کلا نخوابیده بیرون کار داشت الانم بچه رو نگه داشته من ۵برم ا ...

وای چه سخت😢خدا خودش کمکت کنه

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم