2777
2789

قراره بیاد دنبالم باهم بریم کتابخونه درس بخونیم

از ساعت ۳ونیم ی لنگ پا آماده نشستم‌منتظرشم خودش گفت از ۴ رد شد بهم زنگ بزن ۳ بار تا الان زنگ زدم جواب نمیده

قطعا طبق معمول خواب مونده چون تا بخواد بهم برسه ۵ دقیقه هم طول نمیکشه چیکار کنم ب اعصابم مسلط باشم🤦‍♀️🤕

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

مگه کجاس

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس بخون 

یا برو کتابخانه و یاد بگیر تو زندگیت علاف کسی نشی 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
اون یکی پاتو بذا زمین یه لنگ پا که خسته میشی😆 خوش بحالتون که دارید میرید کتابخونه

خخخخ

وا خوشبحال داره مگه؟

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
نیم ساعت خوبه. شوهر من زیر یکساعت تا حالا رکرد نزده که منو منتظر بذاره🤣🤣

همیشه همینطوره من نمیدونم چرا حساب کار دستم نمیاد سر ساعت آماده میشم