2777
2789

خانوما سلام کسی هس ک با وجود تیرویید کم کار و تخمدان پلی کیستیک باردار شده باشه؟؟الان یک دورس ک قرص مدروکسی پروژسترون میخورم بعد از ۳ماه الان پری شدم امروز روز دوم پریمه.بنظرتون روز ۱۳ و ۱۴ تخمگذاری انجام میشه یا از روز ۲۰ ب بعد از کیت استفاده کنم 😞 شدیدا بچه دوس دارم و میخوام زودتر اقدام کنم

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چن‌وقت قبل اقدام‌شروع کردی خوردن قرص واس تیرویید؟

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
عزیزم چن‌وقت قبل اقدام‌شروع کردی خوردن قرص واس تیرویید؟

یکساله بیشتره ک قرص میخوردم یه مدت قط کردم از اسفند ۹۷ دوباره شرو کردم حدود ۲هفته پیش جواب آزمایشو بردم دکتر گف کم کاری تیروئیدت خوب شده دوز قرصمو کم کرد گف داره سمت پرکاری میره علاوه بر اون قرص متفورمینم میخورم برای بارداری گفتم گف مشکلی نیس قرص ویتامین ای و یدوفولیک داد گف روز ۱۳ و ۱۴ بیا سونو ولی مشکل اینجاس ک اونموقع من شهرستانم😞😞😞

...

سلام، ان شاا... که به زودی به خواسته ات برسی و یه مامان خوب و دوست داشتنی بشی، اگه اضافه وزن داری هم کم کن خیلی می تونه مؤثر باشه، چون کم کاری تیروئید اضافه وزن میده، من خودم یه مدت رژیم گرفتم خیلی راضی بودم، لینک کانال کلینیک دکتر تغذیه ام رو برات می فرستم، پیام بده ازش رژیم بگیر البته اگه نیاز داری 

اینم لینکش 👇

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی
برای دریافت انواع رژیم‌های کاهش وزن ، افزایش وزن ، بارداری و شیردهی، ورزشکاری، کودک و نوجوان، سالمندان، افراد معلول و رژیم مخصوص بیماری‌های قلبی‌عروقی، کلیوی(سنگ های کلیه) ، دیابت، کبد چرب و بیماری‌های گوارشی، تنبلی تخمدان، تخمدان پلی کیستیک و  ...  به آیدی زیر پیام دهید.

Drzahrab@

پزشک مشاوره تغذیه ورژیم درمانی  از دانشگاه شهیدبهشتی

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

باید کیستت تحت درمان باشه چون تخمکات بالغ نمیشن آزاد شن تبدیل به کیست ریز میشن

خب من هر دکتری رفتم ب جز متفورمین چیزی نداده البته این اخری قرص مدروکسی پروژسترون داد ک وقتی تا ۱۰ شب شبی ۲تاخوردم روز۴ پری شدم

...

خوب پس حتما ورزش کن هر روز چون پلی کیستیکا با هر یک کیلو وزنی که با ورزش کم میکنن کلی به تخمکاشون کمک میشه تیروییدتم فعلا هر ماه ازمایش بده ببین قرصاتو میخوری چقدر کنترله؟ وقتی کنترل بشه زودتر باردار میشی

خوب پس حتما ورزش کن هر روز چون پلی کیستیکا با هر یک کیلو وزنی که با ورزش کم میکنن کلی به تخمکاشون کم ...

تحرکم بد نیس ولی غذامو خیلی کم کردم و جالب اینجاس ک اصلا گشنم نمیشه با وجود اینک خیلی کم غذا میخورم امیدوارم کاهش وزن داشته باشم

...