2777
2789
عنوان

روز جهانی بهداشت قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 38 پست
برو پیش مغازه دار خانم بگیر من اگه پارچه بزارم،پیش اقا خرید نمیکنم😫

متاسفانه مغازه دار خانم نیست

اکثرأ میرم فروشگاه میخرم اونم باهزار جور خجالت میارم صندوق یه آقاهه میذاره تو نایلون میده😓

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینکه طبیعت بدن ما خجالت نداره

خجالت نداره ولی نمیشه که همه جا نمایش بدیم پدمون‌و

یه مسئله‌ایِ که به قسمت خصوصی بدنمون مربوط میشه

واسه همین رعایت میکنیم!!!  وگرنه من رفته بودم مطب دکترم

داشتم با منشی حرف میزدم میگفتم دارو به بدنم نساخت و بدموقع پریود شدم

میترسم و باید دوباره برم تو اتاق دکتر و باهاش صحبت کنم

یه آقایی با خانومش اومده بود و رو صندلی نشسته بود

من اسم پریود و که آوردم دیدم منشی هی چشم و ابرو میاد و لبشو گاز میگیره که مرد نشسته اونجا نگو پریود 😐  گفتم ولکن بابا پریوده دیگه مگه چیه

فحش ندادم که😏

🖤

خجالت نداره ولی نمیشه که همه جا نمایش بدیم پدمون‌و یه مسئله‌ایِ که به قسمت خصوصی بدنمون مربوط میشه ...

منم منظورم همین بود،نگفتم کسی پد رو بگیره دستش نمایش بده،یا اگر میره بخره خجالت نکشه

بعد از ماه ها برگشتم،خوش اومدم😁

ما مغازه داریم،شوهرم میگفت یه پیرزن اومده بود پد بگیره،حالا برای دختر یا عروسش،میگفت اومده می پرسه آقای فلانی اینا رو چطور استفاده میکنن😂😂😂😂

میگه من اصلا هنگ کردم،همزمان خنده ام هم گرفته بود،بعد گفته حاج خانوم ببر تو خونه برات توضیح میدن

بعد از ماه ها برگشتم،خوش اومدم😁
کاپ چیه

کاپ قاعدگی تو نت سرچ کن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖