2777
2789

اونروز تایپک زدم راجبش.رفتم و شومیز خریدم واسه جهاز اوردنی.بعد یه لباس ماکسی دنباله دار قرمز هم خریدم حالا موندم کفش هم بخرم؟یه کفش مشکی دارم خودم با همون بپوشم یا یدونه قرمز بخرم؟.بعد کت و شلوار خوشگل ندیدم سارافون مجلسی هم به سلیقه من نبود.حالا واسه حنابندون چی بخرم کت دامن یا بازم ماکسی یا بگردم باز و سارافون بخرم؟.واسه لباس قرمزم همون لاک قرمز بخرم؟

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

میخوام کرم پودرم بخرم پوستم خشکه.و گاهی پوست پوست میشه چه کرمی پیشنهاد میدین قیمتشم در حد 100/150

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کفش قرمز کت و دامن

لاک چه رنگی خوبه؟ اگه کت دامن خریدم .کدومشو تو حنابندون بپوشم همون کت دامن رو یا این لباس قرمزه رو

مگه نمیری آرایشگاه🙄

چرا میرم.کرم رو واسه پاتختی و جهاز اوردنی میخوام.کرم دارم ولی میخوام یه مارک دیگه بخرم مال خودم ای فیس

میخوام کرم پودرم بخرم پوستم خشکه.و گاهی پوست پوست میشه چه کرمی پیشنهاد میدین قیمتشم در حد 100/150

عزیزم پوست من مث شماس اصلا کرم پودر خوب رو پوست نمیشینه. اگه جوش نداری. ضد آفتاب بزن با یه لایه نازک پنکک. من کرم پودر مک دارم میماسه رو پوستم. 

لاک چه رنگی خوبه؟ اگه کت دامن خریدم .کدومشو تو حنابندون بپوشم همون کت دامن رو یا این لباس قرمزه رو

لباس قرمز عروسی

حنابندون کت و دامن

لاکم قرمز با لباس قرمزت و صدفی با کت و دامنت

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
چرا میرم.کرم رو واسه پاتختی و جهاز اوردنی میخوام.کرم دارم ولی میخوام یه مارک دیگه بخرم مال خودم ای ف ...

من بنظرم کت و دامن خیلی قدیمیه الان بلرسوتای مجلسی فوق العاده ای هستن ک هم پوشش مناسب دارن هم شیک هستن برای حنابندون

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!