2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون اموزشگاه هاي خصوصي بهم كلاس ميدن؟

شاگرد رو پیدا کن ببر اموزشگاهها یه درصدی بهشون میدی دیگه لازم نیست خونه بری. ولی پیدا کردن شاگرد بیشتر به تبلیغات خودت بستگی داره.

دوستاي خوبم من به گزينه هاي ديگه اي هم فكر كردم يعني انقد بيكاري بهم فشار اورده ك به همه چي فكركردم☹️يكيش همين تدريس خصوصيه دومي گفتم بشينم كنكور تجربي بخونم برا قبولي پرستاري سومي برم دنبال هنر و خياطي تا حد عاليش ولي نميدونم كدوم راه رو برم هرچي فك ميكنم به نتيجه نميرسم ولي خب از همون اول معلمي رو دوست داشتم ولي از شانس بدم سال كنكور من فرهنگيان دانشجو پذيرش نميكرد و قسمتم اين شد

دوستاي خوبم من به گزينه هاي ديگه اي هم فكر كردم يعني انقد بيكاري بهم فشار اورده ك به همه چي فكركردم☹ ...

چی بگم والا. به نظرم اگه بخوای بشینی برای کنکور تجربی بخونی خیلی بهتره اگه توان داری. ولی اگه توان نداری تدریس خصوصی هم خوبه فقط دیرتر ج میده. چون با یکی دو تا شاگرد باید شروع کنی برای خودت سابقه درست کنی تا بعدا شاگردات بیشتر شه

چی بگم والا. به نظرم اگه بخوای بشینی برای کنکور تجربی بخونی خیلی بهتره اگه توان داری. ولی اگه توان ن ...

خودمم واقعا موندم چيكاركنم😔اينم بگم البته ك خيلي كار توبيمارستان رو دوست ندارم يعني يه جورايي از سراجبار تصميم گرفتم ب خوندن پرستاري فقط چون ميخوام درامد داشته باشم 😔وگرنه معلمي برام لذت بخش تره،اما ترس دارم ك سنم بره بالا و به نتيجه نرسم

فقط  کاری که علاقه داری رو دنبال کن ،پرستاری فقط واسه اونایی که علاقه دارن خوبه چون خیلی زحمت داره،دوست نداشته باشی نمی تونی ادامه بدی،کلاس خصوصی خیلی خوبه،تبلیغات کن شهریه هم کمتر از همه جا بگیر تاشاگرد جمع کنی،از فامیلات و دور و برت  شروع کن