من ٢٧سالمه مهندسي پتروشيمي خوندم و بچه ندارم ولي خب تصميم دارم اقدام كنم😍حالا از بيكاري خيلي رنج ميبرم ي فكري به سرم زده كه وقت بذارم روي درس رياضي و فيزيك دبيرستان و جزوه براشون تهيه كنم و...خلاصه مسلط بشم روشون با توجه به اينكه رشته امم رياضي بوده،ميخوام تدريس خصوصي كنم .به نظرتون با توجه به اينكه سابقه تدريس ندارم ميتونم موفق بشم البته اينم بگم ك بشدت روابط عمومي خوب و بيان قوي دارم ،دوستان خوبم ميترسم وقت بذارم و موفق نشم همين انگيزه امو ميگيره...شما عزيزان لطفاً راهنماييم كنين ،هركي تجربه داره لطفاً ازم دريغ نكنه🙏🏽
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله حتما میتونی بلاخره باید از ی جایی شروع کرد وقتی علاقه داری و بیان قوی و صبر حتماا میتووونیییی.
از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست
اگهی تو دیوار و شیپور. تراکت پخش کن بین بچه های مدرسه ای که تعطیل دارن میشن. یه سری تراکت رو دم مدرسه ها و اموزشگاهها و منازل (خصوصا مناطق بالا شهر) اینا بچسبون.