2777
2789

بچم سرش تو پهلوی چپمه قشنگ حسش میکنم سرشو که تکونش میده.

میترسم رو پهلوی چپ بخوابم به سرش فشار بیاد.همشم که نمیشه رو پهلوی راست بخوابم

پس چکار کنم؟😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اين لحظه ميشه براي من هم دعا كني عزيزم؟ كه تحربش كنم ؟ و برام صلوات بفرستي؟چشم انتظارم🙏🏻😔

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

اگه ب این بود ک بچه ها هرجاشون فشار میومد کج میشدن 😬بخواب خدا کارشو بهتر بلده میدونی چند لایده محافظ نینیه😊

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
تو اين لحظه ميشه براي من هم دعا كني عزيزم؟ كه تحربش كنم ؟ و برام صلوات بفرستي؟چشم انتظارم🙏🏻😔

عزیزم الهی به حق همین شبای عزیز به زودی زود دامنت با بچه سالم و صالح سبز بشه .

چشم برات صلوات هم فرستادم گلم

عزیزم الهی به حق همین شبای عزیز به زودی زود دامنت با بچه سالم و صالح سبز بشه . چشم برات صلوات هم فر ...

مرسي عزيزم شايد غريبه باشم و فراموش كني اما اگه ميشه تو هر تكوني كه ميخوره بچت من رو هم فراموش نكن مرسي🙏🏻

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
وای ننه چه باحال من هنوز مجردم ولی خیلی حس شیرینیه البته بنظرم لطفا از دعاهات برای من روسیاهم دعا ک ...

اره عزیزم خیلی حس شیرینیه.ولی بارداری هم پر از استرسه اما بازم شیرینه .ان شاءالله تجربه میکنی.ممنون گلم

خدا کمکت کنه تو زندگیت خوشبخت باشی