2777
2789

وقتی میشنوم کسی خونه خریده خیلی حسودیم میشه 😕

دوروبریام یکی یکی دارن خونه دار میشن اونم چ خونه هاااااایییییی لاکچریییی اونوقت من هرچی خانم صابخونه بگه میگم چشم ک یوقت جوابمون نکنه تو این گرونی ... خونمون نسبت ب شرایطش اجاره ی پایینی داره خداروشکر ولی قدیمیه هرجا میرم خونه دوروبریا کابینتای فلان وکاغذ دیواری بهمااان خیلی افسرده میشم😞 شوهرم کارمنده و ادم خوبیه ولی مثل بعضیا زرنگ و تروفرز نیس ک زودی پیشرفت کنه امیدی نیست ک حالاحالاها خونه دارشم 

وقتی باهم حرف میزنن میگن فلان خونه رو گرفتیم مثلا سه میلیارد و پنجاه بوده پنجاه تخفیف گرفتیم من تو دلم میخندم میگم پس انداز ما قد اون تخفیفی ک اینا گرفتن هم نیس😏 بقیه هم تا بفهمن پولدار نیستی دیگه تحویلت نمیگیرن چیکاکنم اینطور وقتا حالم بد نشه؟ ینی ما فقط بحرتماشای جهان آمده ایم؟ اخه این سالا ک بگذره دیگه تو پیری خونه داشتن و باکلاس بودن برام مهم نیس حتی اگه داشته باشم ... حسودم خب اقا دعوام نکنین 😢😢

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔

منم مثه توام

انشالله خدا برامون خیر بخواد

ولی این ختمو که میگم انجام بده

ختم سوره زاریات طلاق مزمل انشراح بصورت روزانه

چنان وسعتی به کارتون خدا عنایت میکنه که عقلها حیرون میمونه بشرطی که قضانشه  و اگه شد قضاشو بجا بیارین

دلم گرفت یهو یاد فیلم آینه بغل افتادم همونجا که نازنین بیاتی و جوادعزتی تودسشویی خونه گلزارنشسته بودن که توالت فرنگیشم ازطلابود بعدنازنین به شوهرش گفت بنظرتو این توالت چندمتره؟ جوادعزتی گفت ‌۵۵ متر

نازنین گفت کل خونه ما ۴۰ متره یعنی ازاین توالتم کوچیکتر،،،بخیل نیستم خدابهشون بیشتربده!!!!

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم گرفت یهو یاد فیلم آینه بغل افتادم همونجا که نازنین بیاتی و جوادعزتی تودسشویی خونه گلزارنشسته بود ...

منم میگم خدابهشون بیشتر بده تو دلم دعا میخونم ک اتفاقی نیفته چیزی بشکنه بگن اینا چشمون کردن 😕 

این قیمت ها ک میگی اقلیت دارند

الانم ک قیمت خونه واویلاست

این جوری فکرنکن بزار خدابخاد اوضاع اقتصاد ی کم بهترشه بعد باوام وهرچیزی ی پیش فروش میگیرید کم کم روال میشید

سخت ولی ازسلامتی وحس مهرومحبت بینتون لذت ببر

این قیمت ها ک میگی اقلیت دارند الانم ک قیمت خونه واویلاست این جوری فکرنکن بزار خدابخاد اوضاع اقتصا ...

چ بهتری عزیزم.. هرروز داره گرون تر میشه جوونیم ارزوهام پرپر شد