2777
2789
عنوان

قصد بارداری

391 بازدید | 22 پست

سلام خانوما با تجربه ماقصد اقدام به بارداری داریم

سوالم راجب رعایت شرایط انعقاد نطفه ست،

اینکه میگن حرف نزنیم یا به عورت نگاه نکنیم منظور فقط زمان انزاله یا نه؟ کلا از اول رابطه تا اخر باید رعایت بشه؟

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این چیزارو ول کن،از رابطه ات با همسرت لذت ببر،لینا چیزاییکه ک اخوندا کردن تو مخمون،من حتی عمر در عقربم رعایت نمیکنم،هرشبی ک اقدام داشته باشم صدقه مسدم و ایه الکرسی میخونم،ازخدامیخوام یه بچه سالم و صالح بهم بده

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...

عزیزم این چیزارو ول کن،از رابطه ات با همسرت لذت ببر،لینا چیزاییکه ک اخوندا کردن تو مخمون،من حتی قمر در عقربم رعایت نمیکنم،هرشبی ک اقدام داشته باشم صدقه میدم و ایه الکرسی میخونم،ازخدامیخوام یه بچه سالم و صالح بهم بده

وااااای بیخیال توروخدا... 😕

اصن هیچ ربطی نداره... بچه بخواد شر  بشه، پدر و مادرش با وضو و دعا و مناجات   وسط مسجد هم نزدیکی کرده باشن  باز  شر میشه...

پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی آدمای معتقد و محتاطی ان... مسلماً رو همه بچه‌هاشون ی جور کار کردن. ولی هر ۴تا بچه‌هاش ی راهی رفتن... یکیش ک از همه خوب‌تر بود شوهر منه. بقیه‌ها همه شّر و شور... بداخلاق، حالی بیحالی، یکیش دختربازه، یکیش مشروب خوره، یکیش معتاده و دست بزن داره و...  اصن ب این حرفا اعتقادی نداشته باش. فقط از خدا بخواه ک یکی از بهترین فرشته‌هاشو بهت بده...

عزیزم این چیزارو ول کن،از رابطه ات با همسرت لذت ببر،لینا چیزاییکه ک اخوندا کردن تو مخمون،من حتی عمر ...

آخوندا که نه رفیق اعمه این آداب رو گفتن از طرفی آثار قمردر عقرب روی جنین و نطفه ثابت شده ست...من داداش و دایی و پدرشوهر و شوهرم به قول شما آخوندن😘🤗

بنظر من که اهمیتی ندارن،خدا بخواد به ادم یچه سالم میده،نخوادم نمیده،والا قدیم این چیزا رعایت نمیشده،درضمن من قصد توهین به اقوام اخوندتونو نداشتم،معذرت

با خودته اعتقاد نداری انجام نده  اما عواقبش دامن گیر خودته و شوهرت

اعتقاد که دارم خیلی هم دارم، اما حرف نزدن برام سخته

باید چسب بزنم به دهنم😁

بنظر من که اهمیتی ندارن،خدا بخواد به ادم یچه سالم میده،نخوادم نمیده،والا قدیم این چیزا رعایت نمیشده، ...

نه گلم عذرخواهی لازم نیست

اما خب ماها خودمونم اراده و عقل داریم

مثل اینکه بگن ازین وسیله اینجوری استفاده کنی خراب میشه بعدا ما بگیم نه اگه خدا بخواد من هرکارشم بکنم خراب نمیشه، مسخره نیست؟ خدا دفترچه راهنما داده بهمون ماها همرو میندازیم گردن خدا

از طرفی هر ادمی خودش مستقله راهشو انتخاب کنه وظیفه ما اینه که این اداب رو رعایت کنیم تا دچار مشکل نشیم...

حالا ممکنه این بچه که همه چی براش رعایت شده بخواد دزد و شرابخور بشه دست خودشه....

تفاوت اینه که یهو تو خارج از کشور یکی از بین یه خانواده مثلا مسلمان میشه خب ممکنه ازقضا اون خانواده تو شبی جماع کردن که عاقبت این بچه خوب شده

عزیزم تو لقمه و مال و ساعت نطفه خیلی حرف هست 

نمیدونم والا گلم... دیگه در جریان اون نیستم ک چ ساعتی نزدیکی کردن و چیا خوردن و... 😁😜😂 (نه توروخدا بیا در جریان اینم باش!) 😂😂😂