2777
2789
عنوان

خانومای قزوینی یه لحظه میایید

1574 بازدید | 19 پست

من میخوام چندروز دیگه باید بایه اقایی ک تابحال ندیدمش صحبت کنم و یه قرار بزارم فکربد نکنید متاهلم این اقاهم فامیل دورمه ولی تابحال ندیدمش وباهاش صحبت نکردم نمیدونم کجای شهر باهاش قرار بزارم ک هم سنگین باشه هم جای پررفتوامدی باشه میشه راهنماییم کنید؟ 

خدایاشکرت...

چهلستون خوبه.کافی شاپ های ولیعصرم جای مناسبی هست هم خلوت نیست هم شیکه

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چراباهاش قرارداری😆😆😆😞😞😒😒😒

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
خب عزیزم همین کارت درست نیست یکی ببینه که بد میشه ..بعدم کافه ها بعد افطار باز میکنن

نه اشکالی نداره کسی ببینه بهمو گفتم ک فامیله فقط غریبه س از بچگی تا حالا ندیدمش و کار خیلی مهمی باهاش دارم

خدایاشکرت...
قرار چیز بدیه؟درمورد یه مسئله خانوادگی میخواییم صحبت کنیم

ن گلم چون گفتی متاهلی برام سوال شد گفتم ک چهلستون و کافی شاپ های ولیعصر خوبه کجای قزوین هستین شما گلم

نه اشکالی نداره کسی ببینه بهمو گفتم ک فامیله فقط غریبه س از بچگی تا حالا ندیدمش و کار خیلی مهمی باها ...

کافه ترن تو فردوسی خوبه کافه سازده کوچولو تو ملاصدرا خوبه ..تالارشهرم میتونی بری ...اما بازم پیشنهاد میکنم لااقل با کسی برو 

قرار چیز بدیه؟درمورد یه مسئله خانوادگی میخواییم صحبت کنیم

نمیشه تلفنی بگی ..ببین جامعه ما این چیزا براش هضم نشده مطمئنا بری یکی میبیندتون ...نگو فامیلیم و از این حرفا چون متاهل بودن و فامیل بودن قبح قضیه رو کم نمیکنه

کافه ترن تو فردوسی خوبه کافه سازده کوچولو تو ملاصدرا خوبه ..تالارشهرم میتونی بری ...اما بازم پیشنهاد ...

کافه ترن کجای فرودوسه؟اخه درمورد موضوعی میخواییم حرف بزنیم ک شخصیه مربوط به خانواده خودمه خواهرندارم برادرممم بچه اس نمیتونم ببرمش

خدایاشکرت...
نمیشه تلفنی بگی ..ببین جامعه ما این چیزا براش هضم نشده مطمئنا بری یکی میبیندتون ...نگو فامیلیم و از ...

همسرم اطلاع داره دید بقیه ادما برام مهم نیس فقط میخوام اون ادم درموردم فکر بدی نکنه چون چیزی ازتفکراتش نمیدونم میخوای یه جای خوب وسنگین باشه ک هم بشه صحبت کردهم جلف نباشه محیطش 

خدایاشکرت...