2777
2789

بچه ها بیاین تایپیک قبلیمون و ادامه بدیم😬باز داستان های ترسناک واقعیتون رو بگین😊

ای کسانی که میترسید مدیونید اگه وارد شید و بعد از ترستون گذارش بزنین که تایپیک حذف بشه☹️☹️

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا اون تاپیک قبلیه رو که خوندم تا الان میترسم . الانم رفته بودم حموم به شوهرم گفتم پشت در منتظر وایسته تا بیام . تازه به این اکتفا نکردم در حمومم یکم باز گذاشته بودم 😥😥😥

مامانم یه دوست داشت ک خیلی حرفای عجیب غریب میزد

میگفت موقع نماز یکی بشگونش میگیره 

یا موقع خواب موهاشو میکشه

یا تو حموم هی صداش میکنن 

خلاصه ما میگفتیم دیوونس

یروز اومد گفت ببینین چیشده 

یه عکس نشونمون داد ک پرسنلی از خودش بود 

بعد گعت اینجارو نگاه کنین گوشه مثنعش سایه یه پیرمرد بود ک یه دستشو دراز کرده بود از این چوبای عروسک گردونی دستش داشت و زیر چوب ۳تا آدم بود 

زنه ۳ تا پسر داشت

سایه آدما از کوچیک ب بزرک بود

یکی بهش گفته بود جن پلید وارد زندگیش شده و رفته تو بدنه یکی از ۳ تا پسراش😑

آخرم نفهمیدیم چیشد 

از محلمون رفتن 

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

اقا شب قدر بود من و مامانم بیدار بودیم داشتیم حرف میزدیم بقیه خواب بودن از تو حیاط صدا اومد که یه مردی گفت بریم تو این خونه؟ یکی دیگه گفت اره بریم

بعد مامانم سریع رفت تو حیاط کسی نبود😐

صدا واضح واضح بود جفتمون شنیدیم

روزی سه مرتبه با خودت تکرار کن: هیچ کس ارزش ناراحت کردن منو نداره...
مامانم یه دوست داشت ک خیلی حرفای عجیب غریب میزد میگفت موقع نماز یکی بشگونش میگیره  یا موقع خو ...

واااای😱😱

اقا شب قدر بود من و مامانم بیدار بودیم داشتیم حرف میزدیم بقیه خواب بودن از تو حیاط صدا اومد که یه مر ...

🤨😱😰😰