2777
2789
عنوان

ختم های مخصوص شبهای قدر

174 بازدید | 10 پست

💕ختمهای مخصوص شبهای قدرهرخواهری ک نیازب هرکدوم ازاین ختمهاروداره اذکارهمون لیستوبطورکامل بخونه بلکم دراین شبهای قدرخداونداجابت کرد

💕💕💕🌺💍💍💍💍💍💍لیست شماره۱ مخصوص ازدواج💍💍💍

توکل بخداکل اذکاراین لیستوخواهرانی ک درطلب گشایش بخت هستن بخونن همراه ۱۱۰بارآیه الکرسی و۴‌آیه دیگه نساتغابن آل عمران طه

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

۱۰۰۰صلوات

۱۰۰۱یونسیه

۵۰۰۰یاصمد

۱۰۰۰باریاآخر

۷۷۰باراین دعا‹یا جامِعَ الناس لِیَومٍ لارَیبَ فیه اِنَ اللهَ لایُخلِفُ المیعاد اِجمَع بَینی وبَینَ زوجِ المومِن›

🤰🏽🤰🏽🤰🏽🤰🏽🤰🏽🤱

لیست ختم شماره ۲حاملگی🌺

توکل بخداکل اذکاراین لیست ب همین تعدادبرای خواهرانی ک درطلب اولادهستن بهمراه ۱۱۰مرتبه آیه الکرسی و۴آیه دیگه نساطه آل عمران تغابن🤱🤱🤱🤱🤱

صلوات۱۰۰۰

یونسیه۱۰۰۱

لاحول ولاقوةالابالله العی العظیم ۲۰۰۰

رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ۳۰۰۰

۳۶۰سوره قل هوالله

💰💴💵💰💷💶💰💳💸لیست شماره۳گشایش رزقوروزی🌺🌺

توکل بخدااذکاروخواهرانی ک درطلب گشایش رزق هستن ب همراه ۱۱۰بارآیه الکرسی و۱۱۰بارازاون ۴آیه طه نساتغابن آل عمران آخرین ختم لیست بخونه

💴💴💴

۱۰۰۰صلوات💰

۱۰۰۱یونسیه💰

۱۰۰۰ماشاءالله لاقوةالاباالله

۱۰۰۰لااله الاالله ملک الحق المبین💰

۵۰۰۰یارزاق💰

۳۶۰تاسوره اناانزلناه💰

🏤⛪💒🏣🏤🏤🏤🏤لیست شمار۴نجات ازمستاجری🌹

توکل ب خداخواهرانی ک مستاجرهستن وبی خانه ازکل اذکارلیست ب همراه ۱۱۰مرتبه آیه الکرسی و۴آیه دیگه طه آل عمران تغابن نسا بخونید⛪⛪

صلوات ۱۰۰۰

یونسیه۱۰۰۱

یاکریم یارب۳۶۰

وَقُل رَبً أنِزلنِی مُنزَلًامُبارَکاًََوَأنتَ خَیرُالمُنزِلینَ۱۰۰۰

🔧🔩🔧🔩🔧🔩🚜🚜🚜🚜🌹لیست شماره ۵نجات ازبی کاری🌹🌹

توکل بخداکل اذکروخواهرانی ک دنبال کارهستن یاشوهرشون یابردارشون بیکاره کل اذکاراین لیستوبخونن وبعدش۱۱۰بارآیه الکرسی وازهر۴آیه تغابن آل عمران نسا وطه هرکدوم۱۱۰ بارک تولیستهاهست بخونید

🍀🌷🌷🌸🌸🍀🌹🌹

۱۰۰۰صلوات

۱۰۰۱یونسیه

۱۰۰۰سبحان الله العظیم وبحمده استغفرالله واتوبه علیه واساله من فضله

۷۰۰فَإِنَّ حَسْبَكَ اللّهُ هُوَ الَّذِيَ أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَبِالْمُؤْمِنِينَ

💉💊💉💉💊💉💊لیست شماره ۶شفای مریضان هرکی مریضه یامریض داره کل اذکاروب همین تعدادبخونه ب همراه ۱۱۰بارآیه الکرسی و۴آیه تغابن طه نساآل عمران

💉💊💉💉💊💉

صلوت۱۰۰۰

یونسیه۱۰۰۱

یامن اسمه دواه وذکره شفاه۳۶۰

یاالله۳۶۰

سوره حمد۷۰

سوره فلق۱۰۰

سوره ناس۱۰۰

🔩🔩🔧🔩🍀🍀لیست شماره ۷مهرومحبت

🌹🌹💖

مخصوص خواهرانی ک کمبودمهرومحبت همسردارن کل اذکارلیستوب همین تعدادگفته بخونه👇

👇🤲🤲🤲

صلوات۱۰۰۰

یونسیه۱۰۰۱

یاودود۵۰۰۰

آیة الکرسی تا  و هو العی العظیم۱۱۰بار

- آل عمران آیه : اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ۱۱۰بار

نساء آیه ۸۷  :اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ لَيَجْمَعَنَّكُمْ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ لاَ رَيْبَ فِيهِ وَمَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللّهِ حَدِيثًا۱۱۰بار

- طه آیه ۸ : اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى۱۱۰بار

-تغابن آیه ۱۳ : اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ۱۱۰بار

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خواهران توجه کنیدوسوال پیچ نکنیدهرکدوم ازاین مشکلاتودارین کل اذکارهمولیستوب همراه۱۱۰بارآیه الکرسی و۴آیه تغابن طه آل عمران نسا هرکدوم۱۱۰باراجباری بخونید

درآخرهم

۱۰۰۰مرتبه🌹

اللهم انی اسالک من فضلک ورحمتک فان لایملکهاالاانت

🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ازت  این ختما از کجاست سندش؟ زحمت کشیدی ولی زیاد مفهوم نبود واسم ۴ آیه طه چیه  بر ...

یکی دیگه برام فرساد جمله بندیش خوب نیس از ۴ایه منظورش ایه تغابن ۱۳

طه ۸

نسا۸۷

ال عمرانم ایه الله لا اله الاهوا الحی قیوم هستش

ک هر کدوم گفته ۱۱۰مرتبه خونده بشه ب همراه ۱۱۰ ایت الکرسی! تو همه موارد اینا اجباریه حاملگی محبت رزق روزی و...

ممنون ازت  این ختما از کجاست سندش؟ زحمت کشیدی ولی زیاد مفهوم نبود واسم ۴ آیه طه چیه  بر ...

گلم اذکار و سورها اذکار و سورهای خدا هستن دگ سندش لازم نیس ک ا کجان اعتقاد داشته باشی ب اذکار خدا ب حاجتت میرسی توکل ب خدا

گلم اذکار و سورها اذکار و سورهای خدا هستن دگ سندش لازم نیس ک ا کجان اعتقاد داشته باشی ب اذکار خدا ب ...

درسته منظورم ترتیبش و تعدادشون بود...

ممنون از توضیحاتت .حاجاتت روا انشاالله. التماس دعا

یارب نظر تو برنگردد...
خب ترلان واس رزق میخاد اما من واس حاملگی

ول اون ایه چار تا سوره و ایت الکرسی گفتم ک نوشته مال همه حاجتاس تاکید شده همونک توضیح دادم ۱۳تغابن و...

خودمم دارم واسه حاملگی میخونم از ۱۰۰۰صلوات شرو کردم