2777
2789
عنوان

نویسندگی

265 بازدید | 19 پست

به عنوان یک نویسنده کاملا به استارتر تاپیک داستان زندگی من حق میدم. خودمم بعد از سالها نوشتن گاهی میمونم که چطور داستانم رو تموم کنم یا حتی بدتر از اون چطور شروعش کنم. به لحاظ تکنیکی موضوع کاملا تکراری و کلیشه ای  بود که این نشان از ناشی بودن نویسنده و تمرین کم ایشون در نوشتن بود. موضوع شاخ و برگ زیادی در نقاط کم اهمیت داشت. مقدمه و گره افکنی تقریبا به موقع بود هرچند مقدمه میتونست طولانی تر هم باشه. کشمکش بسیار طولانی بود و از جذابیت کار کم کرده بود. گره گشایی نداشت. همه ی شخصیت ها به طور کامل پرداخت نشده بودن و خیلیا حضورشون در قصه اصلا مشخص نبود. مثل خواهر و مادرش.

حتی شخصیت خود حمید هم برای ما پوشیده اس ما نمیدونیم واقعا استارتر رو دوست داشته یا بیشتر طرف خانواده اش بوده؟!

این داستان با راوی اول شخص نوشته شده بود اما ما هیچوقت از حرف دل خود استارتر باخبر نشدیم و نفهمیدیم اینم حمیدو دوست داره یا نه؟!

پدر نقش بسیار پررنگی توی داستان داشت و یک شخصیت کاملا سفید بود

برعکس مادر حمید کاملا شخصیت سیاهی داشت. که اینم باز یه نقطه ضعفه، شخصیت ها نباید سیاه و سفید باشن باید خاکستری باشن تا مخاطب طرفدار یک شخصیت خاص نباشه و بتونه با دوطرف ارتباط برقرار کنه. این مخاطب روی توی یک دوراهی قرار میده ک باعث میشه داستان براش جذاب باشه.

در کل اگه به نوشتن علاقه دارین پیشنهاد میکنم کتاب داستان و رمان و شعر زیاد بخونین، فیلم زیاد بیینین، عکاسی کنین و سعی کنین دقتتون رو توی مسائل زیاد کنین تا موضوعات ناب و تازه ای بدست بیارین. و برای اینکه از معیار های یک نوشته ی خوب رو بدونین حتما کلاس های داستان نویسی برین. 

نامم ز کارنامه عشاق محو باد  گر جز محبت تو بود شغل دیگرم  عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
گزارش چرا زدید نخوندم کامل 

من گزارش نزدم. تاپیک یکی از خانم ها داستان رو کامل گذاشته بودن یه سر بزنین شاید چند قسمت آخرم اونجا باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گزارش نزدم. تاپیک یکی از خانم ها داستان رو کامل گذاشته بودن یه سر بزنین شاید چند قسمت آخرم اونجا ...

کجا لینک میدید

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه

داستان نیست زندگی واقعیشه.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

فقط میخواست دردودل کنه.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

شما کتاب چاپ کردین

کجا لینک میدید

عزیزم عذر میخوام اسمشون رو یادم نمیاد سیلا ستیاسالا یه همچین چیزی بود 😁 الان دوباره توی اکانت خود خانم لیموناد رفتم دیدم یه تاپیک داره احتمالا همونجا بزاره باز

عزیزم عذر میخوام اسمشون رو یادم نمیاد سیلا ستیاسالا یه همچین چیزی بود 😁 الان دوباره توی اکانت خود خ ...

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه
شما کتاب چاپ کردین

نه عزیزم کتاب چاپ نکردم. خیلی سال پیش نویسندگی رو شروع کردم اون موقع ها توی نشریه ها چاپ میشد از داستانام الان چند وقته که وارد فیلمسازی شدم و از روی قصه هام، اونایی که قابلیتش رو دارن، فیلم میسازم

نه عزیزم کتاب چاپ نکردم. خیلی سال پیش نویسندگی رو شروع کردم اون موقع ها توی نشریه ها چاپ میشد از داس ...

منم مینویسم 

پلیسی وتخیلی ولی چاپ نکردم.

خیلی دوست دارم چاپ کنم اما فعلا اطلاعاتم کمه

منم مینویسم  پلیسی وتخیلی ولی چاپ نکردم. خیلی دوست دارم چاپ کنم اما فعلا اطلاعاتم کمه

پیشناهاد چاپ رو به هیچوجه نمیکنم چون صد در صد پشیمون میشین، اما نترسین داستان هاتون رو بخونین. توی شهرتون جلسات داستان نویسی و از این جور دورهمی ها پیدا کنین و داستان هاتون رو برای دیگران بخونین. ازشون نظر بخواین اگه اساتید هم باشن ک دیگه چه بهتر.

کتاب های هم موضوع با داستان هاتون رو بخونین و فیلم های این ژانر رو ببینین.

موفق باشین عزیزم 😍❤

پیشناهاد چاپ رو به هیچوجه نمیکنم چون صد در صد پشیمون میشین، اما نترسین داستان هاتون رو بخونین. توی ش ...

مرسی عزیزم.