2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام ازتون،فردا دادگاه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 92 پست
خانواده ی سطح پایین و به شدتتتتت متعصب،من سه ساله باهاش زیر یک سقف زندگی میکنم اما حق نداشتم حتی یک ...

عزیزم تصمیتون درست هست ...خوشحال بودن در زندگی بسیار مهمه ...و شما لایق زندگی بهتر هستید ...فقط اینو بگم که ایشون احتمالا سر همون 100 میلیون داره اذیت میکنه وگرنه عدم تمکین هم بگیره شما نفقه رو از دست نیدی که اصلا مهم نیست ...همون 50 تا رو بگیرید و تمام ..چون احتمالا به شما دوره سازش بدن یا بفرستن 3 ماه بعد بیاید ..توافقی جدا بشید به نفعتونه ...در مورد اعتیادهم ..اعتیاد به قرص درخواست ازمایش مو بده اگر کار له اونجا رسید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نميشه فردا ميخاي بري چي بگي يا بايد بگي برنميگردم ك دادگاه ب نفع شوهرت ميشه يا بايد بگي بر ميگر ...

میگم باید اعتیادشو ترک کنه خونشو از پدرمادرش جدا کنه،بره روانپزشک و دل سیاهیشو درمان کنه،ک عمرااااا این کارارو نمیکنه و تهش میشه همون طلاق 

این جوری برام بهتره تااینکه بگم خودم طلاق میخوام

عزیزم تصمیتون درست هست ...خوشحال بودن در زندگی بسیار مهمه ...و شما لایق زندگی بهتر هستید ...فقط اینو ...

هیچ راهی نداره ک دوره ی سازش ندن ؟؟؟حتی اگه اعتیادش ثابت بشه ام این دوررو میدن؟؟؟

عزیزم دادگاه اونجوریام ک تو فکر میکنی نیس که بری شرط و شروط بزاری

جلسه عدم تمکین فقط واسه رفتن یانزفتن تو به اون خونست

که اگه تو بگی برنمیگردم عدم تمکین میگیره و نفثه نمیده بهت و اجازه ازدواج مجددمیتونه بگیره

تو سعی کن باهاش توافق کنی وگرنه اگه نخواد طلاق بده چندسال طولش میده و تواخرحاضرمیشی با نصف پولی ک پیشنهاد داده بود جدابشی ک فقط راحت شی

پس توافق کن همین الان

هیچ راهی نداره ک دوره ی سازش ندن ؟؟؟حتی اگه اعتیادش ثابت بشه ام این دوررو میدن؟؟؟

متاسفانه به قاضی برمیگرده و حتی ثابت هم بشه قاصی میگه بهتون فلان مقدار وقت میدم تا ترک کنه ..یا قول میگیره یا تعهد که شوهرتون اصلاح بشه دوباره باید سال بعد پاشی بری درخواست بدی از اول ..در مورد خانوادشم که اصلا محکمه پسند نیست این دلیل ...توافقی و نرم باهم حرف بزنید و بگو بیاد طلاقت بده و تمام ...

یعنی ممکنه منو برگردونن؟؟؟اینو نمیدونستم

اره خب يا بايد بري يا نري

تمكين ميكني يا نميكني مسئله اينست

من دقيق نميدونم چي ممكنه بشه

يكمي توي سايتهاي حقوقي سوال جوابا رو سرچ كن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
عزیزم دادگاه اونجوریام ک تو فکر میکنی نیس که بری شرط و شروط بزاری جلسه عدم تمکین فقط واسه رفتن یانز ...

اگه من بگم برنمیگردم فقط نفقرو ازدست میدم؟؟؟

تو روتد طلاقم تاثیری نداره؟

استارتر ببين عدم تمكين ب نفعش ميشه ك ميتونه حكم ازدواج مجدد بگيره فكر كنم

و اين يعني ديگه برا چي تو رو طلاق بدت ب اين زوديا ازاد هست هر كاري كنه!

توافق كنيد باهم 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم