2777
2789
عنوان

خدایا چه کنم

100 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

من از دست این زن همسایه چیکار کنم

مادرشوهرم کم بود اینم اضافه شده جم میشن جلو خونم میشینن تو تراس عصابم خراب شده دهن روزه همشم غیبت میکنن اه

برا ظهور آقا و شفای مریضا و خوشبختی و کار پیدا کردن داداشام و همه جوونا وخوب بودن رابطه بین داداشام وتعبیرنشدن خوابم وسلامتی همه ی پدرو مادرهایه صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیبت شمارو میکنن ؟!

نه اون یکی همسایه رو پا نمیشن برن منم ببینم چیکار میکنم

برا ظهور آقا و شفای مریضا و خوشبختی و کار پیدا کردن داداشام و همه جوونا وخوب بودن رابطه بین داداشام وتعبیرنشدن خوابم وسلامتی همه ی پدرو مادرهایه صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

اییی گفتی روبرو خونمون ی خانومس.از صب ساعت هفتونیم هشت میاد میشینه رو صندلی تاااااااااا دو.بعد دونیم سه میاد میشینه تاااااا اذان مغرب😐ینی خونوادش غذا کوفت میخورن؟اصن رو مخه.بیرون بری باید جواب بدی بری و بیای

بی تفاوتی بزرگ ترین راه نجات شماست 

آخ پاشم برم تو خونه درو ببندم بهشون برمیخوره

بشینم دیگه چن ساعت بشینم

اییی گفتی روبرو خونمون ی خانومس.از صب ساعت هفتونیم هشت میاد میشینه رو صندلی تاااااااااا دو.بعد دونیم ...

رو صندلیه کجا؟

آخ پاشم برم تو خونه درو ببندم بهشون برمیخوره بشینم دیگه چن ساعت بشینم

عزیزم چرا برات نظر دیگران مهمه ارامشتو چرا باید بخاطر کار اشتباه اونا ک یقینم داری اشتباهه نابود کنی اول و آخر خودت مهمی خودتو تو اولویت قرار بده اگه یه بار بهشون بربخوره دیکه دفعه ی بعد شما رو راه نمیدن ب مباحث غیب شون

خودش داره😐 میاره دم در

دره خونتون یا دره حیاط؟😑😑😑

روبرو خونمون خونشونه دیگه

آها باز اون خوبه

اینا نشستن تو حیاط دقیقا رو پله های خونه من

تصور کن😦😦😦