2777
2789
عنوان

فکرکنم معلول شدم😭😭😭لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 19 پست
 مادرهمسر من هم چشمشون ضعيفه وقتي عينك نميزنن قشنگ مثل شماست و اوني كه ضعيف تره كوچيك تر شده... ...

منم به ضعیف بودن شک کردم که تاثیرشو گذاشته باشه چون ۱۴ساله عینک میزنم حدودا شماره چشمم ۳هستش ولی نمیدونم یکیش ضعیفترهست یانه یعنی یادم نمیاد

چشات هم اندازن.منتها یک مقداری اون قسمت پایینی پلک(اون قسمتی که پایینه و مژه ها روشن)گشادتر از اونیکی پلک چشمته...تاثیری نداره..همه همینطور ناقرینگی دارن.من خودم از یه نیمرخ زشتم از اونیکی خوشقیافه تر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به ضعیف بودن شک کردم که تاثیرشو گذاشته باشه چون ۱۴ساله عینک میزنم حدودا شماره چشمم ۳هستش ولی نمی ...

فكر كنم واسه ضعيف بودن چشم باشه 

يه چك كنيد احتمالا شماره چشماتون يكي نيست

عهه اخه یادمم نمیاد ضربه خورده باشه.شدید ضربه خورده؟خوب نشده؟به خدا راهو روشایی که من رفتمو کسی نرفت ...

طوری نیس . بیخیال .بخدا ی نفر هس تو اینستا  چشمش دقیقا اینجوریه  میکاب آموزش میده  خیلی اعتماد ب نفسش بالاست .اصلا اهمیت نمیده ک این مشکلو داره نزدیک ی میلیون فالور داره . اسمشو یادم رفته 😖

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹