2777
2789
عنوان

فکرکنم معلول شدم😭😭😭لطفا بیاین

341 بازدید | 19 پست

بچه ها من چندوقتیه متوجه شدم یکی از چشمام بزرگتر از اون یکی شده شاید هم اون یکی کوچیک تر شده درکل تخم یک چشمم بزرگتر از اون یکیه😭۱۴سال عینک میزدم ممکنه دلیلش این باشه؟پیش دکترهم رفتم میگه از پلکته😐درحالی که مشخصه حتی با لمس چشم یکی بزرگتره تو عکس هایی که میگیرمم هم همین طور.ازمایش هم انجام دادم مشکل تیروئید هم نداشتم کسی بوده اینجوری شده باشه؟حدود یک ساله متوجه شدم ولی اون موقع خیلی معلوم نمیشد الان تو عکس تابلوئه کسی یکم توجه کنه هم میفهمه 😭😭😭کسی دیدین اینجوری شده باشه؟مشکل چیه؟لطفا بگین😭کم بدبختی دارم این هم اضافه شد

شوهر منم اینجوریه. البته خودش انگار متوجه نشده.‌چیز مهمی نیست عزیزم.‌بیشتر اعضای صورت و بدن قرینه نیستن. مثل ابرو و سینه 

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس شدی دکتر با دستگاه دیده نفهمیده تو با آینه و عکس فهمیدی    

یک دکترگفت شاید از تیروئیده و فهمید پزشک عمومی بود ولی ازمایشم مشکلی نداشت متخصص چشم البته خیلی بررسی هم نکرد بیشعور اصلا جواب نمیداد😭

چه خوشگله چشات 

حساس شدی انقدم چشاتو گشاد نکن عادی باش😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

منم بخاطر ضربه اینجوری شده . دقیقا مث شما . دخترمم همینجوری شده اونم بخاطر ضربه موقع تاب بازی 😢😢😢

عهه اخه یادمم نمیاد ضربه خورده باشه.شدید ضربه خورده؟خوب نشده؟به خدا راهو روشایی که من رفتمو کسی نرفته یخ گذاشتم روش انواع ماساژارو امتحان کردم یخ میزارم یکم بهتر میشه ولی دوباره همین جوری میشه