بدری26 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 145 عنوان ماهی هوو 166 بازدید | 5 پست خانمها چرا ماهی هوو میسوزم مثل لاستیک سفت میشه 🤔😬😕 عشق است بدنسازی ..... به هر فرم و استایل بدنی میتونی برسی. فقط کافیه اراده کنی و بخای 1398/03/06 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60648 ماهی هوور . اون که سفت میشه هوور گوشتیه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
بدری26 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 145 ماهی هوور . اون که سفت میشه هوور گوشتیه اره عشق است بدنسازی ..... به هر فرم و استایل بدنی میتونی برسی. فقط کافیه اراده کنی و بخای
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60648 اره هوور معمولی که سیاهی داره بگیر سیاهی رو خودت جدا کن هم میتونی کباب دیگ کنی هم سرخ کنی « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
بدری26 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 145 هوور معمولی که سیاهی داره بگیر سیاهی رو خودت جدا کن هم میتونی کباب دیگ کنی هم سرخ کنی مرسی عزیزم ،این ماهی کلافم کرده همش سفت میشه بدون آبلیمو هم پختم بهتر شد ولی بازم سفته عشق است بدنسازی ..... به هر فرم و استایل بدنی میتونی برسی. فقط کافیه اراده کنی و بخای
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60648 مرسی عزیزم ،این ماهی کلافم کرده همش سفت میشه بدون آبلیمو هم پختم بهتر شد ولی بازم سفته میتونی اب پزش کنی تکه هاش رو ریز ریز کنی خیلی سفتیش مشخص نشه بزنی تو پلو یا قلیه درست کنی « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام