پریا۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 769 عنوان چرا اینطور شدم؟؟ 45 بازدید | 5 پست ازوقتی باردار شدم خجالت میکشم برم خونه اقام خصوصا از پدرم خجالت میکشم چون باردارمکیا اینطور شدن؟؟چطور بیخیال باشم و خودمو متقاعد کنم؟؟؟ 1398/03/06 | 15:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریا۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 769 چون خودمو هنو بچه آخری و کوچیکشون میدونستم و دوس نداشتم فعلن زود ب چشم بزرگی نگام کنن و بگن باردار شد واینا
ثناوامین عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 271 چرا خجالت مگه مادر هامون میخواستن مارو به دنیا بیارن خجالت کشیدنمن فقط وقتی که میخواستیم بهشون بگیم سخت بود خدایا از همسرم وکوچولوی توراهیمون مراقبت کن خودت میدونی چقدر عاشقشونم بدون اونها زندگی برام هیچه ♥️
پریا۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 769 چرا خجالت مگه مادر هامون میخواستن مارو به دنیا بیارن خجالت کشیدن من فقط وقتی که میخواستیم بهشون بگی ... نمیدونم خجالت میکشم اخه فامیلامون دیر ازدواج میکنن فقط من ۲۰ سالگی ازدواج کردم و باردارشدم یجور حس خجالتیه
ثناوامین عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 271 نمیدونم خجالت میکشم اخه فامیلامون دیر ازدواج میکنن فقط من ۲۰ سالگی ازدواج کردم و باردارشدم یجور حس خ ... آدم اگه ۱۴ سالشم باشه و عاشق یه نفر باشه چرا نباید ازدواج کنه من هودم ۲۳ سالگی ازدواج کرد در صورتیکه همه تو فامیلمون ۲۷ به بالا ازدواج میکنن خدایا از همسرم وکوچولوی توراهیمون مراقبت کن خودت میدونی چقدر عاشقشونم بدون اونها زندگی برام هیچه ♥️