قلم گاو رو از قصابی بخر بشور بریز توقابلمه بزرگ دو تا پیاز بزرگ خورد کن با زرد چوبه درشو بزار بین 17 تا 24 ساعت بزار با شعله کم بپزه بعد قلمو بتکون توی اب قلم تا مغزش بیرون بیاد بعد همه رو از صافی یا سبد رد کن تا خورده استخونا وپیاز ازش جدا شه سرد که شد بزار تو ی یخچال ژله ای میشه اول چربی روشو بگیر تو ظرف جدا با این چربی میتونی برای دخترت غذا بپزی بجای روغن روی برنجشم میتونی بریزی عصاره رو هم بسته های کوچیک کن هر بار که خورشت درست میکنی تو یه ظرف جدا یه بستشو براش بریز تو کته هم میتونی بریزی من به عنوان صبحانه هم تلیت میکنم بچه هام عاشقشن فقط بی زحمت خودتون نخورید چون کلسترول خونتون بالا میره