2777
2789
عنوان

کسایی که میکرو کردن میشه کمکم کنید

185 بازدید | 14 پست

سلام خانوما میخوام میکرو کنم کلینیک امید  این وضعیت بنظرتون مناسبه

تعداد 6 میلیون

classA 10 درصد 

class  B 60 درصد

class c 30 درصد

مورفولوژی نرمال 1 درصد.

خدایا همه امیدم تویی... نا امیدم نکن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واریکوسل ندارن ولی دکترش گفت میتونید میکرو کنید با این وضعیت میشه یعنی؟

بله عزيزم چرا نشه خيليا كه آزو اسپرمي هستن يعني اصلا اسپرم ندارن پزشكا عملي رو بيضه انجام ميدن و حتي كوچيكترين اسپرمي رو پيدا كنن برميدارنو تو همين روش ميكرو لقاح رو انجام ميدن و طرف هم نتيجه ميگيره😍اميدت به خدا باشه حتما باردار ميشي نگران نباش وضعيتش خوب نيست اما خدايي نكرده ازو اسپرمي نيست كه. نگران نباش مهربون.

خداياشكرت....❤️ 
بله عزيزم چرا نشه خيليا كه آزو اسپرمي هستن يعني اصلا اسپرم ندارن پزشكا عملي رو بيضه انجام ميدن و حتي ...

خیلی ممنونم عزیزم.😍😍

بهمون گفتن میتونید میکرو کنید ولی من گفتم بمونیم 3 ماه ديگه شاید قوی تر بشه ولی باز پشيمون شدم میخوام برم تو سیکل میکرو

چقدر طول میکشه از اولین ویزیت من تا انتقال؟

خدایا همه امیدم تویی... نا امیدم نکن...
خیلی ممنونم عزیزم.😍😍 بهمون گفتن میتونید میکرو کنید ولی من گفتم بمونیم 3 ماه ديگه شاید قوی تر بشه ...

عزيزم بنظرم هرچقدر زودتر بريد تو سيكل از لحاظ رواني برات بهتره. چون بنظرم وضعيت تغيير مثبت شايد نكنه اونوقت پشيموني براتون ميمونه. عزيزم اول از همه روز دوم پريودت امپولا و داروهاي مربوط به تحريك تخمدانت شروع ميشه چند روز بعدش بايد بري سونو و وضعيت تخمكات بررسي بشه باز اگر نياز به داروي بيشتر بود دكتر برات تجويز كنه. بعداز اون وقتي فوليات به اندازه مناسب رسيدن اماده ميشي براي پانكچر همون تخمك كشي يه يه بيهوشي كوتاه مدت داره و تخمكات برداشته ميشن بعدش هم اسپرم همسرت رو ميگيرن و ميبرن براي لقاح معمولا ١٤ روز لقاح طول ميكشه ماه بعد اگر وضعيت رحم ضخامت اندومتر همه چي خوب باشه و هايپر نشده باشي برات انتقال ميدن جنين هاي قشنگتو😍😍😍بعدش هم از شياف و امپول بايد استفاده كني تا ١٤ روز بعد بري براي ازمايش و انشاالله با جواب مثبت و بتاي بالا كه نشون از دوقلويي باشه برميگردي😍😍😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم واسه توضیح کاملت عزیزدلم. یعنی الان اولین ویزیت که ميخوام برم پیش دکتر روز دوم پریودم برم؟

معمولا اين روز ميرن اما بهتره يه تماس بگيري از منشيش بپرسي چه زماني بري بهتره شايد از روز اول شروع كنن اينو نميدونم دوستم.

خداياشكرت....❤️