2777
2789
عنوان

بچه گربه خانوما كمك

192 بازدید | 13 پست

تو زير زمين خونمون يه گربه رفت آمد داشت كه امروز ديديم ٣ تا بچه كوچيك داره. تو زيرزمين پر بود از وسايلاي نو 😭

كسي ميذونه چه جوري بيرونشون كنيم؟ 

و اينكه مخفي ميشن بين وسايلا پيداشون نميكنيم

والا تو انباری بابامینام گربه با ۳ تا بچه هست ماهم موندیم یکسره فقط مواظب بچه هاشه

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 2 تا فاخته توی تراسم لونه درست کرده بودن و بچه دار شده بودن من بخاطر جوجه هاش دلم نیمد لونه اش رو خراب کنم

با اینکه تراسم رو به گند کشیده بودن صبر کردم هوا که گرم شد خودشون رفتن💖

وقتی رفتن جایی که لونه درست کرده بودن رو جعبه چیدم که سال دیگه نتونه بیاد😅

.Pain🔥you made me a believer

بدون هیچ گونه خشونت یا اذیت و ازاری فقط باید هی برین زیر زمین چندتا وسیله رو جابه جا کنید تا سرو صدا ایحاد بشه مادر احساس ناامنی کنه بچه هاشو میبره جای امن ولی یه موقع خدایی نکرده از مادر جداشون نکنین عواقب بدی داره یا کتک نزنین ها

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

گناه داره بزاریکم بچه هاش بزرگ بشه خودشون میرن .اگه بندازیدبیرون ازگشنگی میمیرن چون نه میتونن بالای دیواربرن وازدست بچه هافرارکنن هم غذاشون الان شیره

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
بدون هیچ گونه خشونت یا اذیت و ازاری فقط باید هی برین زیر زمین چندتا وسیله رو جابه جا کنید تا سرو صدا ...

جا به جا كرديم. ولي مادرشون نيس پيششون براشون شير گذاشتم اما نميخورن

براشون شير گذاشتم ولي نميخورن

اگه چشمشون بازنمیشه نمیتونن ببینن باسرنگ بایدشیربدیدبهش اگه چشمشون بازمیشه یکم میتونن راه برن شیربزارگشنه بشن مجبورمیشن بخورن .کاش مادرشون بیادگناه دارن

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
عزيزم نگفتم ميخام بكشمشون ، وسايلا براي جهازمن ميخام يه جور اروم از اونجا خارجشون كنم الانم براشون ش ...

به نظرم اگه یکم اونجا سروصدا و شلوغ باشه مادرشون بچه هاشو برمیداره میبره یه جای دیگه

جا به جا كرديم. ولي مادرشون نيس پيششون براشون شير گذاشتم اما نميخورن

طفلک ها.عزیزم من یبار چندتا بچه گربه پیداکرده بودم خیلی کوچولو بودن حیوونیا مث تو شیرمیذاشتم جلوشون نمیخوردن آخرش شیشه شیرخریدم باپستونکش شیرمیدادم بهشون میخوردن

طفلک ها.عزیزم من یبار چندتا بچه گربه پیداکرده بودم خیلی کوچولو بودن حیوونیا مث تو شیرمیذاشتم جلوشون ...

اخه نميشه نزديكشون شد كه. من از تو حياط نگاشون ميكنم. وقتي ميريم تو ميترسن فرار ميكنن. همونجوري شير گذاشتم يكيشون ميخوره انگاو