2777
2789

من فیبروز کردم راضیم نیستم پونصد ششصد تومن دادم چیز خاصیم نشد، مهارت طرف خ مهمه و اینکه ب پوستت بشینه ممکنه پوستتون نگه نداره رنگو، پوست من اگه نداشت خیلی

گفتم به کام وصلت ... خواهم رسید روزی ؟ گفتا که نیک بنگر ... شاید رسیده باشی   
من فیبروز کردم راضیم نیستم پونصد ششصد تومن دادم چیز خاصیم نشد، مهارت طرف خ مهمه و اینکه ب پوستت بشین ...

ابروهام داره میریزه نمیدونم چی کنم.موهام که رنگ نمیگیره یه رنگ مش ۹ ساعت طول کشید .اینم حتمانگه نمیداره دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابروهام داره میریزه نمیدونم چی کنم.موهام که رنگ نمیگیره یه رنگ مش ۹ ساعت طول کشید .اینم حتمانگه نمید ...

رنگ نگه داشتن ابرو ب پوست بستگی داره، میتونین بگین ی سانت اول ابرو رو براتون بزنه بعد یکماه ببینین ک میمونه یا نه، اگه موند برید کلا بزنید اگرم نموند پولتونو دور نریختین

گفتم به کام وصلت ... خواهم رسید روزی ؟ گفتا که نیک بنگر ... شاید رسیده باشی