2777
2789
عنوان

اونایی ک باموبایل حرفه این

65 بازدید | 11 پست

چطوری اندرویدشو ببرم بالا؟

گوشیمa5 2017 هستش

اندرویدش ۶ هستش و میگن تا۸ اومده براش

اما کجای تنظیمات برم ک بفهمم شرکت واسم فرستاده ک دان کنم؟؟؟

من و تو💓+💓 ثمره عشقمون💑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروز آوری نرم افزار رو سرچ کن تو تنظیماتت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

ولی خودت بروز نکن چون ممکنه نتونی کامل دان کنی گوشیت بیشتر کند بشه...من میبرم موبایل فروشی واسه اپدیتش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

برو تو تنظیمات یه قسمت نوشته درباره گوشی اونجا اگه آپ دیت داشته باشه میزاره، حالا نمیدونم گوشی شما هم اینطوریه یا نه

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂
عکسی ک واست فرستادمو ببین  سمت بروز رسانی رفتم اما اینطور زده هرچند من قبلن چیزیو دان نکرده ب ...

شرکت سازندش آپ دیت واسش ارائه نداده 

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂
عکسی ک واست فرستادمو ببین  سمت بروز رسانی رفتم اما اینطور زده هرچند من قبلن چیزیو دان نکرده ب ...

ببریش واست آپدیت میکنن نرم افزارو....اعلانش روشن نیست واست نیومده...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40