2777
2789
عنوان

تب نوزاد توروخداکمک

64 بازدید | 9 پست

خانما بچم دوروز پیش واکسن دوماهگی زد دیشب یکم تب کرد استامینوفنم نمیخوره بالا میاره .الان بیدارشدم شیرش بدم دیدم تب داره کم کم بهش استا دادمو دستمال خیس گذاشتم رو سرش.اما دستمالم میذاره گریه میکنه .یکم تبش اومد پایین شد ۳۶.۹ الان دوباره رفته بالا .چیکارکنم

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤

دستمال نخی خیس کن خیلی سرد نباشه بچه تشنج میکنه خدایی نکرده دستمالو به دوتا مچ پاهاش گره بزن 

هی تند تند عوَض کن 

ی دستمال نم داردیگه ام رو پیشونی

استامینفن نوزاد و ازگوشه لپش کم کم بده بهش ک بخوره

انشاللله خوب میشه 

پاهاشم قنداق کن ک جای واکسنش درد نگیره وقتی تکون میده

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستمال نخی خیس کن خیلی سرد نباشه بچه تشنج میکنه خدایی نکرده دستمالو به دوتا مچ پاهاش گره بزن  ...

دردنداره دیروز همش قنداق بود.گرم بودن خونه هم تاثیر داره تو زیاد شدن تب

دستمال نخی خیس کن خیلی سرد نباشه بچه تشنج میکنه خدایی نکرده دستمالو به دوتا مچ پاهاش گره بزن  ...

اب سرد نزدم اب شیر بود ولرم رو به سرد

اب سرد نزدم اب شیر بود ولرم رو به سرد

همین‌کارارو بکن ک گفتم خوب میشع زودی

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت
همین‌کارارو بکن ک گفتم خوب میشع زودی

قربونت برم ممنون.الان بهتر شد ۳۶.۸ خوبه دیگه؟ بعدش هر ۱ ساعت چک کنم خوبه؟

قنداقش نکن اصلا که دما بدنش بالا بره لباس راحت بپوش تنش . هر ساعت چکش کن قطره میوه ای هم بخری براش خوبه فکر نکنم بالا بیاره .توی ابی که پاشویه میکنی سرکه بریز

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄