2777
2789
عنوان

هفته بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای اینجوری نگو منم گرفتم یکم به خودت دلداری بده . چیز خاصی نیست یه عمل سادست . بالاخره که باید مام ...

آره میترسم با وزن کم به دنیا بیاد واسه همون استرس دارم

خدایا مرسی بخاطرهدیه قشنگت الهی هرکس بچه میخواد خدابهش بده
نگران نباش اصلا اگه کم بود اشکال نداره ایشالله از شیرت میخوره و سریع وزن میگیره 

انشاالله توکل برخدا

مطمئنی آخه۲۲ماه قبل۳۴هفته ۱روز بودم

از رو تقویم رفتم نگاه کردم. حالا باز به دکترت بگو اجازه بده بمونه اگه مشکلی نیست یا بهش بگو بذاره هر وقت کیسه آبت پاره شد بری برای عمل. البته آمپول ریه زدی خیلی کمک کنندس نگران نباش ولی بازم با این حال میشه صبر کرد

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.

البته نظر دکترت مهمتره بالاخره اون شرایط شما رو بهتر می‌دونه ولی من جای شما بودم با یه دکتر دیگه مشورت میکردم. اگه اونم تأیید میکرد میرفتم زیر بار زود تر زایمان کردن.

ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی دوستم و بچت تا اون موقع حسابی تپل مدل بشه و خوب وزن بگیره🌹🌹🌹

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
از رو تقویم رفتم نگاه کردم. حالا باز به دکترت بگو اجازه بده بمونه اگه مشکلی نیست یا بهش بگو بذاره هر ...

دستت درد نکنه عزیزم آره امروز خیلی اصرار کردیم گفتیم وزن بچه کم نشه گفت نه بچه رسیده آره۳تا آمپول زدم۳تاهم پس فردا یکم دکترم ترسو هستش 

البته نظر دکترت مهمتره بالاخره اون شرایط شما رو بهتر می‌دونه ولی من جای شما بودم با یه دکتر دیگه مشو ...

آره دکترم باتجربه س قراره توبیمارستان بهمن زایمان کنم بادکتر های نی نی سایت مشورت کنم یا برم مطب دکتردیگه؟ قربونت برم عزیزدلم مرسی

وای امروز معاینه کرد شنیدم توسزارین معاینه نمیکنن ترسیدم گفتم الان کیسه آبم پاره میشه گفت ترشحاتت زیاده دهانه رحمم هم نرمه 

وای امروز معاینه کرد شنیدم توسزارین معاینه نمیکنن ترسیدم گفتم الان کیسه آبم پاره میشه گفت ترشحاتت زی ...

پس توکل کن به خدا نگران نباش.

با همون دکترای نی نی سایت هم مشورت کنید خوبه

پس توکل کن به خدا نگران نباش. با همون دکترای نی نی سایت هم مشورت کنید خوبه

ممنون عزیزم آره انشاالله خدا خودش کمک کنه آره حتما مشورت میکنم

دستت درد نکنه عزیزم آره امروز خیلی اصرار کردیم گفتیم وزن بچه کم نشه گفت نه بچه رسیده آره۳تا آمپول زد ...

البته میترسه به بچه چیزی بشه ازلحاظ اینه که دقیق وحساسه خوبه