2777
2789
عنوان

فولیکول بارداری

602 بازدید | 109 پست

سلام

من روز سوم از پریودم هر شب به مدت ۵ روز قرص کلومیفن خوردم 

و‌ روز چهاردهم از پریودم که امروز بود دکتر ازم سونوگرافی شکمی و سونوگرافی واژینال گرفت که ببینه فولیکول هام تو چه وضعیتی هستند

چند تا ریز داشتم و یک عدد بزرگ به سایز ۲۷

که دکترم رضایت داشت پ گفت عالیه 

بعد هم برام ۲تا امپول Hcg تزریق کردن و گفتن امشب و فرداشب نزدیکی داشته باش انشالله باردار میشی

حالا سوالم اینه که چرا من سرچ که میکردم تو سایت ها و یا نظرات کاربرهارو میخوندم نوشته بودن سایز ۱۸ تا ۲۲ نرمال و خوبه و بزرگتر از این سایز یعنی یا کیست میشه یا شده؟

پس اگه اینطوره چرا دکتر سایز فولیکول منو که دید به شدت راضی بود

گیج شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم تا سایز ۳۰ راه داره و بارور هم میشه.

فقط درصورتی اون کیست میشه ک آزاد نشه و روی تخمدان بمونه.

دکترت بهت امپول hcg  داد واسه اینکه بزنی تا اون فولیکولت آزاد شه.

نه عزیزم خوبه 

چون روز ۱۴ سونو دادی انقد شده

من روز ۱۲ سه تا فولی ۱۸ و ۱۵ و ۲۳ داشتم دکترم گفت تا آزاد بشه بزرگترم میشه و با همون آمپول اچ سی جی همونماه باردار شدم

پس توکلت به خدا باشه اقدامتو بدون استرس بکن  و بقیه رو بده دست خدا

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
نه گلم تا سایز ۳۰ راه داره و بارور هم میشه. فقط درصورتی اون کیست میشه ک آزاد نشه و روی تخمدان بمونه ...

یعنی با امپول hcg ازاد میشن؟ ممکنه با این امپول ازاد نشه 

یعنی برای همه وقتی که این امپول رو میزنن، ازاد میشه؟

نه عزیزم خوبه  چون روز ۱۴ سونو دادی انقد شده من روز ۱۲ سه تا فولی ۱۸ و ۱۵ و ۲۳ داشتم دکترم گف ...

یه سوال:کسی که کلومیفن میخوره بایدحتما آمپولhcg بزنه که آزاد بشه؟؟؟؟ دوست من کلومیفن مصرف کرده بود ولی دکترآمپول بهش نداده بود!!!؟

نه عزیزم خوبه  چون روز ۱۴ سونو دادی انقد شده من روز ۱۲ سه تا فولی ۱۸ و ۱۵ و ۲۳ داشتم دکترم گف ...

جواب سونوم رو ۲روز دیگه میدن اما دکترم که این یکی رو فهمیدم، شاید منم بیشتر داشتم‌

البته سایز کوچک داشتم چندتا

اما چون جواب اماده نبود دقیق نمیدونم چند تا و‌ چه سایزهایی هست

به من گقتن ۷روز دیگه بیا مطب، چرا باید برم؟

شماهم رفتید؟

بعد از امپول چه کاری انجام دادید

یعنی با امپول hcg ازاد میشن؟ ممکنه با این امپول ازاد نشه  یعنی برای همه وقتی که این امپول رو م ...

آره دیگه با این آمپول حتماً آزاد میشه.

این آمپولو داده ک آزاد شه، وگرنه اگه امپولو نزنی ممکنه آزاد نشه و همونجا بمونه و کیست شه.