2777
2789
عنوان

بنظرتون ارزششو داره

313 بازدید | 35 پست

بنظرتون ارزش داره درسمو بخونم تلاش کنم نظر بدین

ب قومی مبتلا شدیم که فکر میکنند                              خدا جز انها کس دیگر را هدایت نکرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعاااا تلاش کنی اره  اگه فقط به امید مدرک بری نری بهتره

ن میخوام اینده داشته باشم میخوام راهی واسه زندگیم پیدا کنم 

ب قومی مبتلا شدیم که فکر میکنند                              خدا جز انها کس دیگر را هدایت نکرده

نه والا بنطر من ارزششو نداره

بجاش یه تخصص یاد بگیر که بتوتی باهاش کار کنی

مت دوتا رشته خوندم مثل چی پشیمونم

الان میگم کاش حتی شیرینی پزی یاد میگرفتم از اول الان واسه خودم شیرینی فروشی داشتم اقلا

نطرمنه این

البته واسه مهاجرت بعضی رشته ها بدردت میخوره

اما اگه قصد مهاحرت داری نخون

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
نه والا بنطر من ارزششو نداره بجاش یه تخصص یاد بگیر که بتوتی باهاش کار کنی مت دوتا رشته خوندم مثل چ ...

اگه قصد مهاجرت نداری

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......

کسب علم همیشه خوبه اگ کارکنی ک یک خانوم مستقل و اجتماعی میشی وحتی اگ کارنکنی یک مادر،همسرتحصیل کرده ایی😍

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍
نه والا بنطر من ارزششو نداره بجاش یه تخصص یاد بگیر که بتوتی باهاش کار کنی مت دوتا رشته خوندم مثل چ ...

چ رشتهایی خوبه درامد داره واسه ایندت ارزش تلاششو داره