2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنید مربوط به حاملگیه

221 بازدید | 14 پست

سلام.من الان حامله ام و شش هفتمه. دوهفته ی قبل نمیدونستم که حامله ام و سرما خورده بودم رفتم دکتر و آمپول و قرص خوردم الان نمیدونم رو جنین اثر داشته یا نه.

منم خیلی خیلی دارو خوردم تو اوایل بارداری ک نمیدونستم. 

انشاله ک چیزی نشه 

چون تو سونو ان تی و انومالی ک همه چی نرمال بود

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه انشالله بسپارش به خدا واسه دلگرمیت صدقه بده

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
کاش اینطوری باشه

عزیزم دوستمم باردار بودسرماخورده بود نمیدونست کلی دارو مصرف کرده بود و امپول زده بود,دکترشم گفت اشکالی نداره اولش اصلا جنینی تشکیل نشده, الانم خداروشکر بچه ش به دنیا اومده, استرس نداشته باش عزیزم

سرماخوردگی و قرص چرک خشک کن و یدونه هم  از این کپسولایی که مخلوط ایبوپروفن و استامینوفن هست

گلم قرص سرماخوردگی و چرک خشک کن مصرفش ایرادی نداره

استامینوفن هم بی ضرره

فقط ایبوپروفن ضرر داره که در هفته اول تا سوم خطرناکه البته خداروشکر شما هفته شش هستین پس نگرات نباشین