2777
2789
عنوان

خدایا آخه مرد اینقدر نمک نشناس

390 بازدید | 30 پست

باردارم حالمم زیاد خوب نیست استراحت مطلق نیستم ولی دکتر گفت استراحتت زیاد باشه و حتی کارای خونتو زیاد انجام نده . امروزم حالم بد شده بود دم افطار بزور پاشدم گفتم شوهرم روزست گناه داره یه چیزی درست کنم آقا حسابی خورده همه چیزم خورده حالا که دل و رودش بهم ریخته میگه توم با این غذا درست کردنت اصلا معلوم نیست چی میریزی تو غذا اصلا غذاهای تو به من نمیسازه از فردا اصلا خودم غذا می پزم کاش کالباس می خریدم می خوردم خوبه حالا خودش می دید از کمر درد و دل دردم نمی تونستم از جام بلند شم خیلی ناراحتم کرد .

خدایا خودت آرومم کن. 

پرخوری کرده 😕

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش ميگفتي منبعد كووفت بخور بيشتر به معدت ميسازه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای...شوهرمن دیشب سرلازانیاکللللل اشپزخونه روترکوند....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

میگفتی عی کاش مرگموش میریختم توش ک انقد زبونت دراز نباشه واسم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بیخیال عزیزم ناراحت نباش نی نیتم ناراحت میشه ازاین به بعد درست نکن کالباس ک خوردحالش بدتر شد قدرمیدونه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀