2777
2789
عنوان

در مورد پوشک لطفا کمک کنید

1979 بازدید | 21 پست
کسی از http://pooshakamiri.persianblog.ir/ پوشک گرفته. راضی بودید. اصلا بهترین پوشک برای بچه هایی که خیلی به مای بیبی ایرانی حساسیت دارن چیه؟
خانمی .چون پوشکهای ایرانی لایه بیرونیش نایلونی اکثر بچه ها بهش حساسیت می دن.یا از ایرانیها مثل کینگ البته جینش یا مرسی بگیرو یا خارجی هاگیز و اوی بی بی.اگه تهرانی شماره یه فروشگاه تو بنی هاشم را واست بزارم زنگ بزن برات می فرسته .این فروشگاه نسبت به بقیه هم تو بازار ارزونتر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مای بیبی چون مواد پوشک رو عوض می کنه بسته به بسته اش فرق می کنه . من پسرم از 9ماهگی حساسیت داد به پوشک مایبیبی . از اون موقع پنپرس ترک استفاده می کنم که خیلی راضی ام الانم پسرم 21ماهشه خیلی راحت هم بچه حرکت می کنه . دوستت م یتونه جمعه هم بیاد تهران بره خ بنی هاشم خردید کنه
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)
عزیزم براش هاگیز نیو برن بگیره منظورم همون 2 تا 4 کیلو هست و حتمااز جای بگیرین که جنس تقلبی نباشه اصلش ترکیه ای نوشته تقلبی هاش عربی نوشته ...من 4تا9کیلو 74 تایی 17000 میخرم ..
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
تو این سن بهترین پمپرس.البته می گن نیست.کینگ یا مرسی بگیره.لایه رویشون کتانی.خارجی ها اگه سایز کوچیکشون را پیدا کنه.همشون خوبن چون لایه رویش کتانی.اوی بی بی کرم دارش واسه بچه این سن خوب نیست.من خودم مشهدم اما هر موقع می رم تهران از اینجا می خرم می تونه زنگ بزنه.22327329 فروشگاه مجید