2777
2789
عنوان

آخه چرا؟؟

97 بازدید | 3 پست

تاپیک داستان زندگی ندا رو میخوندم چرا تعطیل شد؟؟ نه سیاسی بود نه غیر اخلاقی

خیلی مسخره اس یا از اول تعطیل کنید که مردم علاف نشن آدم میمونه تو خماری نصفه نیمه مرسی اههههه اه 

وای من صفحه 50 بودم😶 چرا ترکوندن اخه؟

می گوید از تمام مذکرها[مردان]بدم می آید،همه اشون کثیف هستند،خسته از انتخابی که کرده است و ضعیف تر از آن که متعهد به اشتباهش، درک این موضوع که عباس آقا دریوزه بی ریشه به او خیانت کرده عذابش می دهد، تعمیم عباس آقا به مردانی دیگر،مانند آرام بخش است، اینکه به خودش متذکر می شود تقصیر او نبوده، «همه مردا بدن» خنده دار اینکه، همیشه بازنده زیبا نصیحت می کند،برنده،زیباتر عمل.
وای من صفحه 50 بودم😶 چرا ترکوندن اخه؟

من اصلن صفحشم دقت نکردم اونجا بودم که به پدرش گفت می‌ره همون خونه ای که براش درست کرده.

فقط تاپیک خیانت به درد نی نی سایت میخوره انگار

عه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلن صفحشم دقت نکردم اونجا بودم که به پدرش گفت می‌ره همون خونه ای که براش درست کرده. فقط تاپیک خ ...

منم همونجا بودم خیلی حرصم گرفت اخرشم نفهمیدم چی شد😥

می گوید از تمام مذکرها[مردان]بدم می آید،همه اشون کثیف هستند،خسته از انتخابی که کرده است و ضعیف تر از آن که متعهد به اشتباهش، درک این موضوع که عباس آقا دریوزه بی ریشه به او خیانت کرده عذابش می دهد، تعمیم عباس آقا به مردانی دیگر،مانند آرام بخش است، اینکه به خودش متذکر می شود تقصیر او نبوده، «همه مردا بدن» خنده دار اینکه، همیشه بازنده زیبا نصیحت می کند،برنده،زیباتر عمل.