2777
2789

سلام .من هفته ۵ بارداری هستم .قبل بارداریم همیشه بعد حمام آب سرد روی پاهام میریختم .از زانو به پایین.ولی امروز که رفتم حمام و این کارو کردم قسمت تخمدانهام خیلی دردناک شد و تیر کشید ..کسی تجربه ای داره؟؟؟

سلام دوستان عزیز نی نی سایت لطفا تو این شب عزیز برای شفا دخترم دعا کنید از هر نظر سالم و سلامت بشه و هیچ مشکلی نداشته باشه آمین

💐من💐دختر💐بارونم  💐 من💐همان💐هوای 💐بارونی  💐 ام💐من💐همان💐بوی💐نم💐بارونم💐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهت پیشنهاد میکنم اینکار رو نکن رطوبت و سرما کلا واسه خانوما بده من خودم گرمایی بودم خیلی همش با اب سرد خودمو خیس میکردم از اول بارداریم سی تی اس بار داری گرفتم دستان درد میکنه یهو فلج میشه بعضی وقتی حتی نمیتونم قاشق تو دستم نگه دارم دکتر گفته اگه بهتر نشم باشکم پر باید عمل کنم

خدایا بچم سالم به دنیا بیاد فضولی نباشه ولی اگه اشکال نداره چشماش مثل باباش رنگی باشه مرسی.
یعنی هیچ کس تو بارداری این کارو انجام نداده؟؟؟؟ من به خاطر رگهای واریسی که دارم اینکارو میکنم طبق عا ...

من هنوزم اینکارو میکنم از شدت گرمای بدنم ولی پشیمونم 

خدایا بچم سالم به دنیا بیاد فضولی نباشه ولی اگه اشکال نداره چشماش مثل باباش رنگی باشه مرسی.
باید خیلی مواظب باشی عزیزم انشالله از این به بعد دقت کن...زیادم حموم زیر اب داغ نمون

باشه ممنون عزیزم .خودمم خیلی ترسیدم یهو شکمم منقبض و دردناک شد...حوله رو که پوشیدم بعد چند دقیقه ک گرم شدم دردش از بین رفت